Oldal frissítése

Vélemények: BLAUPUNKT PA10

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BLAUPUNKT PA10 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BLAUPUNKT PA10 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BLAUPUNKT PA10 megvásárlása után te is írsz értékelést.
BLAUPUNKT PA10 - Bluetooth hangszóró
BLAUPUNKT PA10
Megszűnt
Jiří, Olomoucflag
Értékelve: 2020. 07. 17., változat: BLAUPUNKT PA10
Hitelesített vásárlás
nagyon ónos hangzás, gyenge basszus
0 ×Jelentés
Kamil, Jaroměřflag
Értékelve: 2019. 07. 23., változat: BLAUPUNKT PA10
Hitelesített vásárlás
Kiváló hangzás, FM probléma nélkül, otthoni használatra teljesen elegendő
Nem
0 ×Jelentés
Bronislav, Frýdlant nad Ostravicí - Frýdlantflag
Értékelve: 2017. 12. 25., változat: BLAUPUNKT PA10
Hitelesített vásárlás
A teljesítmény jó, a basszus kicsi, szeretne egy mélynyomót, de ez nem hiba, csak a közepekben jó. Így készül. A magassugárzó kiváló, jól sugároz a szobába, a doboz sok funkcióval rendelkezik, mikrofonok, visszhang, korrekció stb., maga a design jó, a kezelőszervek jók.
Ami viszont nagyon bosszantott, az a Blaupunkt hangszóró címke nagyon rossz minőségű, szinte silány ragasztása a rácsra, amit forró olvadék pisztollyal végeztek. Ez egy matrica!
Százszor éreztem késztetést, hogy azonnal visszaadjam az árut. Nem hiszem, hogy a gyártó közvetlenül felelős. Ki tudja? De ettől eltekintve jó hangzású, az egész csarnokomat képes kezelni, és van állványra szerelhető. Szóval nagyon ajánlom.
Valaki már bütykölte, de ez nem a gyártó problémája, hanem azé, akinek a kezén már átment ez a termék, mielőtt eladta volna nekem. A leírás szerint az áru új volt. Szilárdan hiszem, hogy nem a kereskedő beavatkozása volt.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15