Oldal frissítése

Vélemények: Blackview Tab 18 12GB / 256GB, szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Blackview Tab 18 12GB / 256GB, szürke témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Blackview Tab 18 12GB / 256GB, szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Blackview Tab 18 12GB / 256GB, szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
Blackview Tab 18 12GB / 256GB, szürke - Tablet
Blackview Tab 18 12GB / 256GB, szürke
Raktáron
120 690 Ft
97 750 Ft
Kosárba
Michal, Rousínovflag
Értékelve: 2024. 01. 03., változat: Blackview Tab 18 12GB / 256GB, szürke
Hitelesített vásárlás
A tablet számomra nagyszerű, ideális a mindennapi munkához. A bővíthető RAM mérete szintén egy pluszpont. Nem sokat játszom rajta, így nem tudom teljes mértékben megítélni a játékteljesítményt. Az alkalmazások gyorsan megnyílnak, és a működés zökkenőmentes. Még nem próbáltam ki eléggé a PC módot, de az első benyomásaim pozitívak. A csatlakoztathatóság jó, a blouetooth és a wi-fi stabil és nem esik ki. Az LTE-hálózat is stabil. Ami nagyon meglepett, az a tablet hangja, nagyon masszív, elég hangos és tiszta. Régóta nem hallottam ilyen jó hangzást egy tabletből. Elég gyorsan feltöltődik, és az akkumulátor élettartama hosszú a normál munkához. Támogatja a gyorstöltést (akár 33W). Készenléti üzemmódban az akkumulátor alig csökken. A táblagépet a szabadban is használom, amikor a drónt vezetem, a fényerő éppen megfelelő. A navigáció pontos, azonnal megtalálja a műholdakat. A nappal készített fotók inkább átlagosak, éjszaka inkább átlag alattiak. Ez a tablet nem a szenvedélyes fotósoknak való. Az előlapi kamera teljesen elegendő a videohívásokhoz. A csomag tartalmazott egy tokot, védőüveget, töltőt és fejhallgatót (átlagosnál rosszabb minőségű). A védőüveg felragasztását közvetlenül a reklámfólia letépése után ajánlom. A kijelzőre gyárilag egy védőfóliát is ragasztanak. A stylus nem volt a csomagban, bár a vásárláskor a termékleírásban szerepelt (ez egy új funkció volt, mostanra a termékleírást kijavították). Azonban ez is megvásárolható kedvező áron, akárcsak a billentyűzet. Összességében úgy gondolom, hogy a teljesítmény/ár arány megfelelő. Amikor tabletet választottam, egy 12´´-os kijelzővel rendelkező tabletet akartam, és ez volt a legjobb a paraméterek és az ár összehasonlításában (arany középút). Ha egy táblagépet keresel, amin dolgozhatsz, ez egy remek választás lehet számodra.
Nagyméretű kijelző jó betekintési szögekkel, jó színvisszaadással, fényerővel és kültéri olvashatósággal
nagyszerű hangzás
nagyon hosszú kitartás
RAM 12 GB bővítési lehetőséggel (még egyáltalán nem szükséges)
élénk reakciók
PC üzemmód
Csatlakoztathatóság + SIM LTE támogatással
Akár 1 TB-os memóriakártya-tároló bővítése
navigációs rendszerek GPS, Glonass, Beidou, Galileo
8800 mAh akkumulátor gyorstöltés támogatással
tok és védőüveg mellékelve
ár/teljesítmény arány
Eddig semmi negatívummal nem találkoztam.
egyeseknek nem tetszhet a tabletta súlya
gyengébb kamera
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05