Oldal frissítése

Vélemények: Blackview Mega 1 12GB/256GB kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Blackview Mega 1 12GB/256GB kék témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Blackview Mega 1 12GB/256GB kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Blackview Mega 1 12GB/256GB kék megvásárlása után te is írsz értékelést.
Blackview Mega 1 12GB/256GB kék - Tablet
Blackview Mega 1 12GB/256GB kék
Raktáron 1 db
118 090 Ft
Kosárba
Vásárló, Szigetmonostorflag
Értékelve: 2024. 05. 22., változat: Blackview Mega 1 12GB/256GB kék
Hitelesített vásárlás
Általános internet tartalom fogyasztáshoz, filmezéshez, E-book olvasáshoz és irodán kívüli munkához vásároltam. Egyenlőre minden jó. Egyetlen komolyabb problémába futottam bele. Egyik reggel amikor bekapcsoltam, nem fogadta el a numerikus pin kódomat. Kizárt a rendszerből! Általában a pin kód beütése után automatikusan elindul, most viszont a számok beütése után, tovább várakozott. Az enter manuális beütését,úgy oldottam meg,hogy csatlakoztattam a Bt billentyűzetemhez, ahol a számok után be tudtam ütni az entert. A probléma megoldását a Munkahelyi fájlrendszer, a tablet kikapcsolása előtti bezárása oldotta meg. Azóta semmi gondom vele.
Szép,minőségi kialakítás prémium érzet.
Gyönyörű kijelzője van, rendkívül színes.Jó betekintési szöggel.
A hangzás nem rossz, talán egy pici basszus ami hiányzik.
A rendszere fürge, az applikációk azonnal indulnak. Élvezet használni.
Repülő üzemmódban, csak wifivel használva, 3 napot is kihúzza.
Ujjlenyomat olvasó és az arcfelismerő rendszere gyorsan reagál.
Az 50Mp kamerája ,jó képeket és videókat készít, de nem a gyári alkalmazással.
Android 13 van rajta de megtalálható az android 15 Privat Space funkciója, csak Munkahely a neve. Finomhangolás után jól működik.
Ár/értékben, szerintem kitűnő választás.Személyes mozinak ,mini irodának,zene hallgatáshoz vagy E-book olvasáshoz. Játékokat nem próbáltam.
3.5 jack hiánya
Az 50 MP Samsung kamera képességének a kihasználásához, egy másik kamera applikációt kell telepíteni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15