Oldal frissítése

Vélemények: BLACKMONT Jégeső elleni védőponyva XL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BLACKMONT Jégeső elleni védőponyva XL témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BLACKMONT Jégeső elleni védőponyva XL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BLACKMONT Jégeső elleni védőponyva XL megvásárlása után te is írsz értékelést.
BLACKMONT Jégeső elleni védőponyva XL - Autótakaró ponyva
BLACKMONT Jégeső elleni védőponyva XL
Raktáron > 5 db
22 290 Ft
Kosárba
Barbora Břečková, Brnoflag
Értékelve: 2021. 07. 26., változat: BLACKMONT Jégeső elleni védőponyva XL
Hitelesített vásárlás
jött az első vihar, a képen látható módon szereltem fel az autófedelet, az első nagy széllökésnél a lökhárító alatti hátsó öv elszakadt és a vitorla lerepült és az autó előtt feküdt, az első öv eddig tartott, a viharban elrejtettem és úgy hagytam az autót, ahogy volt, szóval ha megjavítod, remélhetőleg működni fog, az öveket az autó közepére varrjuk, talán ez segít majd
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10