Oldal frissítése

Vélemények: Blackburn Click USB front

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Blackburn Click USB front témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Blackburn Click USB front termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Blackburn Click USB front megvásárlása után te is írsz értékelést.
Blackburn Click USB front - Kerékpár lámpa
Blackburn Click USB front
Megszűnt
Klement, Tišnovflag
Értékelve: 2022. 06. 10., változat: Blackburn Click USB front
Hitelesített vásárlás
intenzív fény
könnyen rögzíthető
a középső gombos vezérlés rosszabb, mert nehéz megbecsülni, mennyit kell megnyomni; főként kikapcsoláskor zavar, mert a kialakult nyomás nem lehet teljesen kicsi, ami hosszabb nyomásnál bonyolult lehet (persze a lámpa helyéhez viszonyított helyzetétől függően)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10