Oldal frissítése

Vélemények: Bissell CrossWave C3 Select 3551N

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bissell CrossWave C3 Select 3551N témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bissell CrossWave C3 Select 3551N termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bissell CrossWave C3 Select 3551N megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bissell CrossWave C3 Select 3551N - Többfunkciós porszívó
Bissell CrossWave C3 Select 3551N
Raktáron 1 db
149 590 Ft
Kosárba
Tomáš, Háje nad Jizerouflag
Értékelve: 2024. 02. 05., változat: Bissell CrossWave C3 Select 3551N
Hitelesített vásárlás
Tragédia
Kidobhatja, és valami mást használhat a tisztításhoz.
A kemény padlók nedves tisztítása gyakran nem működik. A padlón egy koszos vízréteg marad, amelyet nem lehet felporszívózni. Így a porszívó sokkal nagyobb rendetlenséget okoz, amit aztán kézzel kell feltörölni.
A szőnyeg porszívózása teljesen tragikus. Csak a kutyaszőrt húzza egyik helyről a másikra, és nem porszívózik. Bármilyen olcsó porszívó egy ezres alatt jobban működik.
Elég nehéz ahhoz, hogy használhatatlan legyen.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15