Oldal frissítése

Vélemények: BHM Germany Lausanne, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BHM Germany Lausanne, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BHM Germany Lausanne, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BHM Germany Lausanne, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
BHM Germany Lausanne, fekete - Irodaszék
BHM Germany Lausanne, fekete
Pillanatnyilag nem elérhető
Kateřina, Kralupy nad Vltavouflag
Értékelve: 2022. 02. 13., változat: BHM Germany Lausanne, fekete
Hitelesített vásárlás
A széket a nagy teherbírása miatt vettük meg, így minőségi árut vártunk, még akkor is, ha az ára nem a legalacsonyabb. Sajnos két nap múlva szörnyű nyikorgó/nyikorgó hangokat kezdett kiadni (amikor valaki ráült és mozogni kezdett a padlón). Próbáltuk megzsírozni az összes csatlakozást, de semmi sem működött. A hangok egyre rosszabbak lettek, a szék mozgását a másik szobában is hallani lehetett a zárt ajtón és a falon keresztül, és még az alattunk lakó szomszédok is kérdezgették, hogy mi ez az őrült zaj. A másik dolog az volt, hogy az ülés alján előre kifúrt lyukak voltak a csavarok számára, de ezek nem illeszkedtek az utasításoknak megfelelően, így ez egy másik negatív hiba volt. Visszavittük a széket, ennyi pénzért jobb minőségű terméket vártunk volna. Egy bevált márkájú játékszéket rendeltünk egy másik webáruházból, amely most már az adott márka irodai típusát is árulja.
kényelmes ülés
nagy teherbírás
néhány nap múlva a szék szörnyű nyikorgó/nyikorgó hangokat kezdett kiadni.
rossz előre kifúrt lyukak a csavarokhoz - nem illeszkedett az utasításoknak megfelelően
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10