Oldal frissítése

Vélemények: Beyerdynamic Aventho WL barna

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Beyerdynamic Aventho WL barna témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Beyerdynamic Aventho WL barna termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Beyerdynamic Aventho WL barna megvásárlása után te is írsz értékelést.
Beyerdynamic Aventho WL barna - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Beyerdynamic Aventho WL barna
Megszűnt
Stanislav, Praha 4flag
Értékelve: 2020. 12. 26., változat: Beyerdynamic Aventho WL barna
Hitelesített vásárlás
top fejhallgató zenehallgatáshoz, elég kicsi, precízen kidolgozott, fém, hangbeállítások a fülednek a MIY appban, és ezen az áron semmi ok.
meg kell találnia és telepítenie kell a firmware-t a számítógépen keresztül, majd használja az alkalmazást a mobiltelefonján. Nem szerepel sem a kézikönyvben, sem a weboldalon!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20