Oldal frissítése

Vélemények: Beurer MG 320

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Beurer MG 320 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Beurer MG 320 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Beurer MG 320 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Beurer MG 320 - Masszírozó ülés
Beurer MG 320
Pillanatnyilag nem elérhető
Tomáš, Františkovy Lázněflag
Értékelve: 2024. 02. 07., változat: Beurer MG 320
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A család számára vásárolt masszázspárna. Elsősorban hátmasszázst alkalmazunk. Jól és könnyen beállítható az alsó, felső vagy teljes hátmasszázshoz. A masszázselemek a gerinc körül mozognak. Sajnos a hatótávolság lehetne hosszabb is. Az alsó részen a masszázs egy kicsit lejjebb, a felső részen pedig feljebb mehet. Kemény és puha székre való átültetéssel megoldott. Egy keményebbel jobban masszírozza az alsó részt, és fordítva. A nyakmasszázs gyenge. Kezdetben elég volt az 5 perces beállítás. most 15 percig fogunk tartani. Az intenzitás beállítása csak a comb- és csípőmasszázshoz lehetséges. Ez a beépített kompresszor felfújásával történik, és eléggé zavarba jövünk tőle. Nem sokat használjuk. Összességében elégedettek vagyunk. Megjegyzés: A gyártó világszerte 3 év garanciát biztosít, de ha az Alza-nál vásárol a 3 éves kiterjesztett garanciával, akkor összesen csak 5 évet kap, mert az Alza 2 év termékgaranciát ad. Tehát ha 3 évet vásárolsz az Alzára, akkor csak 2 plusz évet kapsz. Az ügyfél átverése.
funkcionális
Hordozható
beállítási lehetőségek
kidolgozás
gyenge nyakmasszázs
nincs testszkennelés a jelentés szerint
0 ×Jelentés
H&K gastro s.r.o., Bratislavaflag
Értékelve: 2022. 03. 18., változat: Beurer MG 320
Hitelesített vásárlás
Minőségi tervezés
Nem zavarja a hát felső részét
A nyak magassága csak manuálisan állítható, masszázs közben nem
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2019. 12. 30., változat: Beurer MG 320
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Elérhető árú masszázs készülék.
Elég erősen masszíroz derék és hát közép tájékon. Ezekre a területekre elég jól használható.
A masszázs fej csak kb lapockáig megy fel, a hát felső részét (ahol én személyesen a legjobban szeretném) , sajnos nem éri el, ehhez - természetellenesen fura pózban - lejjebb kell csúszni a székben. A nyak masszázs nekem nagyon gyenge. A helyi masszírozás választásakor a fej egy helyen mozog irányt váltva egyik, majd másik irányba forogva, azonban a masszázs - nagyon bosszantóan - nem egyenletes, mert 1mp masszázs után 1mp szünet következik (irányváltás) majd megint 1mp masszázs a másik irányba forogva. Nagyon kiábrándító.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15