Oldal frissítése

Vélemények: Beurer HM55 Termo-higrométer

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Beurer HM55 Termo-higrométer témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Beurer HM55 Termo-higrométer termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Beurer HM55 Termo-higrométer megvásárlása után te is írsz értékelést.
Beurer HM55 Termo-higrométer - Időjárás állomás
Beurer HM55 Termo-higrométer
Megszűnt
Jiří Štěpán, Dobruškaflag
Értékelve: 2023. 03. 10., változat: Beurer HM55 Termo-higrométer
Hitelesített vásárlás
Jó hőmérséklet és páratartalom adatgyűjtő a pénzért. Természetesen nem a levegőminőséget méri, ahogyan az a leírásban szerepel. A használatához régebbi telefonnal kell rendelkeznie, az Android alkalmazás nem érhető el az új verziókhoz. Kicsit gond volt a párosítással, de végül sikerült.
Hőmérséklet és páratartalom adatgyűjtő.
Nem méri a levegő minőségét, ahogy a termékleírásban szerepel. Csak a hőmérsékletet és a páratartalmat méri. ("Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést, és elnézést kérünk. A hibát azonnal kijavítjuk. Szép napot")
Az alkalmazás nem működik az Android újabb verzióival (13).
Az alkalmazásban nem lehet kikényszeríteni az adatok lekérdezését az eszközről, és néhány percet várni kell, amíg az alkalmazás csatlakozik az érzékelőhöz, és visszaállítja az adatokat.
0 ×Jelentés
Stanislav, Blanskoflag
Értékelve: 2023. 02. 27., változat: Beurer HM55 Termo-higrométer
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Megfelelően működik.
Nincs mit hozzátenni
0 ×Jelentés
Michal, Ústí n.L.flag
Értékelve: 2023. 02. 27., változat: Beurer HM55 Termo-higrométer
Hitelesített vásárlás
Méri, rögzíti a hőmérsékletet és a páratartalmat pl. percenként, óránként. Minden látható a táblázatban. Az excelbe is küldhet egy táblázatot a pontos időpontokkal és értékekkel.
Dizájn
Egyszerű kezelés
Vezeték nélküli, az akkumulátorok körülbelül 6 hónapig tartanak
Ideális páratartalom-ellenőrzéshez, pl. 3D nyomtatáshoz, szivartároláshoz, épületek, pincék hullámosságának ellenőrzéséhez stb.
Clear Android alkalmazás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10