Oldal frissítése

Vélemények: Bestway Téglalap alakú medence napellenzővel

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bestway Téglalap alakú medence napellenzővel témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bestway Téglalap alakú medence napellenzővel termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bestway Téglalap alakú medence napellenzővel megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bestway Téglalap alakú medence napellenzővel - Gyerekmedence
Bestway Téglalap alakú medence napellenzővel
Pillanatnyilag nem elérhető
Michaela, Třebíčflag
Értékelve: 2024. 06. 25., változat: Bestway Téglalap alakú medence napellenzővel
Hitelesített vásárlás
Folyamatosan szivárog a medence, vasárnap felfújtuk, és naponta kétszer újra felfújtuk. Kedden akartunk először fürödni, és beszívta a vizet. Meglazult magától a dugó 😡😡 Vettem még szőnyeget, ponyvát, kidobott 2 ezret.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15