Oldal frissítése

Vélemények: BerlingerHaus Edénykészlet Ebony Line Rosewood 15db

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BerlingerHaus Edénykészlet Ebony Line Rosewood 15db témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BerlingerHaus Edénykészlet Ebony Line Rosewood 15db termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BerlingerHaus Edénykészlet Ebony Line Rosewood 15db megvásárlása után te is írsz értékelést.
BerlingerHaus Edénykészlet Ebony Line Rosewood 15db - Edénykészlet
BerlingerHaus Edénykészlet Ebony Line Rosewood 15db
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 16., változat: BerlingerHaus Edénykészlet Ebony Line Rosewood 15db
Hitelesített vásárlás
2021 decemberében vettem itt. 2021 decemberében vettem. 2021 decemberében vettem itt, de már egy hónappal később a festék kezd hámlani. miután elolvastam a véleményeket egy másik készletről ugyanattól a márkától, megbántam ezt a vásárlást. Gyártó által jóváhagyott mosogatógép mosogató készlet. Ez egy hihetetlen szarság. Ne vegyen
Megjelenés
minden más
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05