Oldal frissítése

Vélemények: BeoPlay BeoSound Edge

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BeoPlay BeoSound Edge témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BeoPlay BeoSound Edge termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BeoPlay BeoSound Edge megvásárlása után te is írsz értékelést.
BeoPlay BeoSound Edge - Hangszóró
BeoPlay BeoSound Edge
Megszűnt
Lukáš, Kroměříž 1flag
Értékelve: 2024. 01. 05., változat: BeoPlay BeoSound Edge
Hitelesített vásárlás
Ha nem akarsz egy csomó kábelt, egy csomó hangszórót, és az AirPlay-zene kényelmét szeretnéd, és nem kell aggódnod semmi miatt, akkor ez ideális. Ráadásul igazán fényűzően néz ki, a kivitelezés minőségéről nem is beszélve. Nem ér 70-et vagy 80-at, de egy 50%-os akcióban már lehetséges, és az ár megfelel a hangszóró teljesítményének. Azok, akik hezitálnak az Edge vagy az A9 miatt, biztosan boldogabbak lesznek az A9-cel.
Luxus megjelenés és érzés, beleértve a közelségérzékelőket
Kiváló minőségű középhangok és lágy magas hangok, amelyek még nagy hangerőn sem vágnak át
Basszus pontos, feszes, lágy, ha a basszusnyílás zárva van
A hangszóró méretéhez képest tisztességes teljesítmény, 50 cm átmérővel és 13 cm mélységgel.
Jó DSP
Az A9-cel egyidejűleg játszva ez tényleg egy élmény.
Van egy 4. generációs A9-em, és ehhez képest nem produkálja a basszus teljes spektrumát, és nem tud olyan térbeli és részletgazdagsággal játszani.
Elég nagy teremben (és a megfelelő helyen) kell elhelyezni, hogy a hangszóró megmutathassa, mit tud.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05