Oldal frissítése

Vélemények: BenQ TH690ST

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BenQ TH690ST témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BenQ TH690ST termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BenQ TH690ST megvásárlása után te is írsz értékelést.
BenQ TH690ST - Projektor
BenQ TH690ST
Megszűnt
Jiří, Olomoucflag
Értékelve: 2024. 01. 09., változat: BenQ TH690ST
Hitelesített vásárlás
A kivetítőt filmekhez és playstationhöz használjuk. Mindkettőben nagyszerű volt. Tökéletes. Egy kis hűtési zaj, de határozottan kevesebb, mint a cső.
Lehetne egy jobb interfész egy másik HDMI vagy blietooth egy jó codec-kel.
0 ×Jelentés
Martin, Brnoflag
Értékelve: 2023. 11. 07., változat: BenQ TH690ST
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minőségi és éles kép még normál megvilágításban is (elég ahhoz, hogy ne kelljen tompítani). Kevesebb mint 2 méter távolságból már 3 méteres átlójú területet képes megjeleníteni, ami több, mint amit egy átlagos háztartásban látni lehet. A kép lenyűgöző ebben a méretben, mint egy moziban. Egyszerű kezelőszervekkel rendelkezik, de szükség esetén a kép finomhangolására is lehetőséget nyújt a színvisszaadás, a fényerő és a kontraszt tekintetében. Még az ára is nagyon kellemes, ezen a szinten talán a legjobb, ha valaki játékra akarja használni (nagyon rövid válaszidő, egyáltalán nincs észrevehető lag).
Rövid vetítési távolság
Elegendő fényerő
Filmekhez és játékokhoz alkalmas
Beépített hangszórók
Egyszerű használat
Kép- és hangbeállítások
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20