Oldal frissítése

Vélemények: BeautyRelax Peelmax

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BeautyRelax Peelmax témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BeautyRelax Peelmax termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BeautyRelax Peelmax megvásárlása után te is írsz értékelést.
BeautyRelax Peelmax - Vákuumos bőrtisztító
BeautyRelax Peelmax
Pillanatnyilag nem elérhető
Pavel, Mělníkflag
Értékelve: 2023. 07. 16., változat: BeautyRelax Peelmax
Hitelesített vásárlás
adományozott, nincs panasz
0 ×Jelentés
Mária, Šintavaflag
Értékelve: 2022. 02. 26., változat: BeautyRelax Peelmax
Hitelesített vásárlás
Nem vagyok boldog. Arra gondoltam, hogy ha veszek egy közepes árkategóriás készüléket, akkor az úgy működik, ahogy kell. Vettem neki egy arcszaunát is, ami most szintén használhatatlan. A készülék akkor sem tudja kihúzni a pórusokat, ha már 15 percig melegítettem az arcomat a szaunával. Csak gyönyörű zúzódásokat csinált nekem. Természetesen higiéniai okokból nem küldhető vissza. Köszönjük, hogy 60 eurót a szemétbe dobott.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10