Oldal frissítése

Vélemények: BeautyRelax Celluform

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BeautyRelax Celluform témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BeautyRelax Celluform termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BeautyRelax Celluform megvásárlása után te is írsz értékelést.
BeautyRelax Celluform - Masszírozó gép
BeautyRelax Celluform
Szállításra kész > 5 db
45 890 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 06., változat: BeautyRelax Celluform
Hitelesített vásárlás
Jó kütyü, amely segít a tartós zsír elleni küzdelemben a testmozgással és az egészséges táplálkozással járó életmóddal együtt.Segített nekem bizonyos részeken fogyni. Ezzel párhuzamosan heti 3 alkalommal kardió edzéseket iktattam be, és visszaszorítottam a transzzsírokat. Ezt a zsírt egyébként is elveszíteném, de a Celluform segített abban, hogy sokkal gyorsabban veszítsem el, és megőrizzem az eredményeimet. Ne várjon "csodagépet". " A fogyásban és a jó fizikai állapot fenntartásában nincsenek csodagépek, csodapirulák vagy csodaszuperételek. Maradj egészséges, vigyázz arra, hogy mit teszel a testedbe, és kezeld a testedet fizikai mozgással, mert ezt tették őseink, és ez természetesnek tűnik. A Celluform segít gyorsabban visszatérni a helyes útra, és motiválja Önt, hogy egészséges és fitt maradjon, miután látja az első eredményeket a testén.
Részletes utasítások;
ergonomikus kialakítás;
4 üzemmód közül választhat, mindegyik hasznos;
garantált eredmény, ha helyesen használják.
Légy óvatos: először olvassa el a használati utasítást, és mindenképpen vásároljon ultrahanggélt ("sonogel" csehül), és használja bőségesen a kezelt területeken.
NEM szabad használni a menstruációs napokon, ez szerepel az ellenjavallatok között (terhesség, szoptatás stb. mellett). 3 havonta egyszer használd.
0 ×Jelentés
Marie, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 11. 28., változat: BeautyRelax Celluform
Hitelesített vásárlás
Könnyen használható
Kedvező ár
A kezelés nagyon kellemes
Megdöbbentem, de működik, különösen a bőr kikapcsolására.
Jól leírt utasítások
A termékeken nem szerepel, hogy a használathoz vezető szonogélre van szükség.
Kissé zavaros vezérlés - amikor bekapcsolja, az első program már fut, de a program nincs jelölve a kijelzőn, így meg kell nézni a táblázatot, vagy meg kell nézni, hogy az egyes funkciók melyik lámpái világítanak.
0 ×Jelentés
Miroslava, Ostrava - Radvaniceflag
Értékelve: 2023. 11. 23., változat: BeautyRelax Celluform
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Sajnos azt kell írnom, hogy a termék használhatatlan. Ha bekapcsolja a rezgéságyú hangjait csak a termék belsejében, a készülék rezgése nem érezhető. Teljesen felesleges darab, amely csak a szekrényben ülne. Igen.
0 ×Jelentés
Kristina, Praha 5flag
Értékelve: 2021. 11. 07., változat: BeautyRelax Celluform
Hitelesített vásárlás
Működik, eltünteti a zsírt azokról a területekről, ahol nem fogynék.
Hatékony a hasra, a csípőre, a combokra, a fenékre és ami meglepett, a vádlira is.
Kevesebb akkumulátor élettartama Két félórás használat után töltöm fel.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20