Oldal frissítése

Vélemények: Be quiet! STRAIGHT POWER 11 Platinum 650W

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Be quiet! STRAIGHT POWER 11 Platinum 650W témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Be quiet! STRAIGHT POWER 11 Platinum 650W termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Be quiet! STRAIGHT POWER 11 Platinum 650W megvásárlása után te is írsz értékelést.
Be quiet! STRAIGHT POWER 11 Platinum 650W - PC tápegység
Be quiet! STRAIGHT POWER 11 Platinum 650W
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárló, Kecskemétflag
Értékelve: 2023. 11. 15., változat: Be quiet! STRAIGHT POWER 11 Platinum 650W
Hitelesített vásárlás
jó!
erős
halk
tudja amit kell
nincs
0 ×Jelentés
Radek, Uherské Hradiště 1flag
Értékelve: 2022. 03. 23., változat: Be quiet! STRAIGHT POWER 11 Platinum 650W
Hitelesített vásárlás
Az egyik legjobb forrás a piacon, amiről nem is tud. Többet nem lehet ide írni. A kábelek azonban egy kicsit szerencsétlenek. Mindegyik két részre van osztva, amelyek közül az egyiket, ha nem használod, csak el kell bújnod valahol. Sajnos itt találkozunk a teljesen moduláris források paradoxonával, vagyis azzal, hogy kábeleik sokszor több helyet foglalnak, mint a félmoduláris források.
Csúcs minőségben
A kábelek sok helyet foglalnak el
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10