Oldal frissítése

Vélemények: BassFix MIX bemenet

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BassFix MIX bemenet témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BassFix MIX bemenet termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BassFix MIX bemenet megvásárlása után te is írsz értékelést.
BassFix MIX bemenet - Füldugó
BassFix MIX bemenet
Megszűnt
Tomáš, Mníšek pod Brdyflag
Értékelve: 2022. 05. 17., változat: BassFix MIX bemenet
Hitelesített vásárlás
300-ért nem vennék másikat. Kivéve, ha készülékként 100 CZK-ért vannak.
Amíg újak nem baj, jól zárnak, de ez az állapot pár napig kitart. Gyorsan elveszíti a szorítás rugalmasságát és a fülben a sima igazodást. Végül is csak közönséges puha dugók, amelyek még mindig kicsúsznak a füledből. Kár.
Fokozatosan megpuhulnak és nem maradnak nyomva
Tisztításkor és fertőtlenítéskor ügyeljen arra, hogy ne ázzon el (szivacsszerűen felfújódnak), és kidobják
0 ×Jelentés
Ondřej, Zlínflag
Értékelve: 2022. 04. 07., változat: BassFix MIX bemenet
Hitelesített vásárlás
Sony WF-XB700 fejhallgatóhoz vettem. A csomagolásból származó gumidugókhoz képest valóban drasztikusan javítják a fejhallgató hangkifejezését és sokkal jobban szigetelik a világot. Az adott árcédulával igazán jó minőségűek és egy praktikus dobozt szállítanak ki hozzájuk. Mindenképpen érdemes megvenni minden olyan fejhallgatót, aminek nincs habdugója a csomagban.
Drasztikusan javítják a hangzást
Szilárd szigetelés
Sokféle fejhallgatóra ül
Tároló doboz
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 31., változat: BassFix MIX bemenet
Hitelesített vásárlás
Ugyanazon márka Intezze vezeték nélküli fejhallgatója van, és a sputns felhelyezése után nem tudom bezárni a dobozt, amelyben a fejhallgatót szállítják és feltöltik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20