Oldal frissítése

Vélemények: Baseus Smart Inflator Pump White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Baseus Smart Inflator Pump White témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Baseus Smart Inflator Pump White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Baseus Smart Inflator Pump White megvásárlása után te is írsz értékelést.
Baseus Smart Inflator Pump White - Kompresszor
Baseus Smart Inflator Pump White
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 18., változat: Baseus Smart Inflator Pump White
Hitelesített vásárlás
A tömlő a kompresszor csatlakozási pontján a rezgések hatására kiesik és nem tömít, rosszul kialakított tömlőcsatlakozási kialakítás. Még a 2 tömlőtömítő gyűrű sem jó minőségű és lekopik. Nem ajánljuk.
Megjelenés
a tömlő nem tömít
0 ×Jelentés
Andreas Felde, Horní Krutyflag
Értékelve: 2021. 12. 10., változat: Baseus Smart Inflator Pump White
Hitelesített vásárlás
Ez egy igazán jó készülék. Mindössze 10 perc alatt 0,4 barról 1,95 barra pumpáltam a gumit. Az anyag nagyon minőségi. Ha valaki jó ajándékot keres férjének vagy barátnőjének, ez jó választás lesz!
Kis
Gyors
Nagyon jó minőség
Elektronikus kijelző hiányzik
Nem látja a gumiabroncs tényleges nyomását.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05