Oldal frissítése

Vélemények: BANQUET SUNRISE Üveg tartály csappal 3 l

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BANQUET SUNRISE Üveg tartály csappal 3 l témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BANQUET SUNRISE Üveg tartály csappal 3 l termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BANQUET SUNRISE Üveg tartály csappal 3 l megvásárlása után te is írsz értékelést.
BANQUET SUNRISE Üveg tartály csappal 3 l - Italadagoló
BANQUET SUNRISE Üveg tartály csappal 3 l
Megszűnt
Jiří, Prahaflag
Értékelve: 2022. 08. 04., változat: BANQUET SUNRISE Üveg tartály csappal 3 l
Hitelesített vásárlás
Néhány napos víztartály használata után azt kell mondanom, hogy nem gondolták át jól. A szeleppel ellátott rész rosszul készült - a tömítés nem szivárog (És mindenekelőtt egyáltalán nem tart ott! nagyobb, mint az a rész, ahol lennie kellene), a menet nem elég (tehát nem lehet annyira meghúzni), a szelep úgy néz ki, hogy bármelyik pillanatban elpattan. Ha egy idő után sikerül elérnie, hogy a víz ne folyjon mindenhová, akkor újabb problémába ütközik: A tartály egy részét NEM LEHET üríteni, mert nagyon magasan van a szelep, ezért végig kell dönteni, különben 300-400 ml víz marad a tartályban, és egy órán keresztül folyik a víz a tartályból az más kérdés. Mivel nem éri meg időt szánni a termék visszaküldésére, megtartom, de NEM AJÁNLOM.
Ára
3 l vízhez
Üveg
Szivárgó
A szelep nagyon laza
A szelepből hosszú ideig folyik a víz
A víz egy része a szelep alatt marad, és nem engedhető le billentés nélkül
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 07. 27., változat: BANQUET SUNRISE Üveg tartály csappal 3 l
Hitelesített vásárlás
Ötlet
Kialakítás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05