Oldal frissítése

Vélemények: Bang & Olufsen Beolit 20 Black Anthracite

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bang & Olufsen Beolit 20 Black Anthracite témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bang & Olufsen Beolit 20 Black Anthracite termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bang & Olufsen Beolit 20 Black Anthracite megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bang & Olufsen Beolit 20 Black Anthracite - Bluetooth hangszóró
Bang & Olufsen Beolit 20 Black Anthracite
Szállításra kész 3 db
227 700 Ft
Kosárba
Daniel, Dubíflag
Értékelve: 2023. 02. 04., változat: Bang & Olufsen Beolit 20 Grey Mist
Hitelesített vásárlás
Nincs értelme kommentálni a márka dizájnját és minőségét, ez élvonalbeli. Jól hangzik. Minden kerti parti vagy romantikus pillanat bárhol más dimenziót kap.
Tökéletes hangzás
Könnyű beállítás és működtetés
üzemidő
Vezeték nélküli mobil töltés
Dizájn
0 ×Jelentés
Andrej, Praha 8 - Kobylisyflag
Értékelve: 2022. 11. 22., változat: Bang & Olufsen Beolit 20 Black Anthracite
Hitelesített vásárlás
Nem igazán vagyok oda a kritikákért. Hosszú ideig választottam, és miután visszaküldtem a homepodot (nagyszerűen hangzik, de az almától származó korlátozások. ) A Harman Citation 200 és a Beolit 20 következett, összehasonlítás és tesztelés céljából. Ha lenyűgöző és tiszta hangzásra van szüksége, válassza a Beolitot, és nem fogja megbánni. Ha asszisztenst stb. szeretne, valószínűleg messzebbre kell néznie. Nem mondom, hogy ugyanazt az osztályt hasonlítottam össze, de az összehasonlító oldalakon ez a kettő állt a legközelebb egymáshoz. A tegnap estét azzal töltöttem, hogy hallgattam és összehasonlítottam. Harman bár okosabb egyszerűen beszédben van újracsomagolva egy módon szép és nagy dobozban. Beolit, ahogy játszik, így az az érzésed, hogy ugyanabban a szobában vagy, mint az énekes stb. csak nyugodt, szép és tiszta szállítás. Egyáltalán nem hiányzik neki a basszus, épp ellenkezőleg. Tehát még ha drága és "hülye" doboz is, tökéletesen képviseli fő szerepét. Ez az én szubjektív véleményem, de talán valakinek hasznos lehet.
Hang
Hang
Hang
wifi hiánya
bluetooth lehet magasabb szinten, de teljesen problémamentesen
0 ×Jelentés
Ludvík, Praha 3flag
Értékelve: 2021. 10. 31., változat: Bang & Olufsen Beolit 20 Grey Mist
Hitelesített vásárlás
Basszus
Gyönyörű design
0 ×Jelentés
Stanislav, Hradec Královéflag
Értékelve: 2021. 06. 30., változat: Bang & Olufsen Beolit 20 Black Anthracite
Hitelesített vásárlás
Kiváló hangzás
0 ×Jelentés
Simona, zilinaflag
Értékelve: 2021. 04. 24., változat: Bang & Olufsen Beolit 20 Grey Mist
Hitelesített vásárlás
Kiváló minőség, gyönyörű design
Elég nagy: )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20