Oldal frissítése

Vélemények: BabyOno Elektronikus orrszívó 1470

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BabyOno Elektronikus orrszívó 1470 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BabyOno Elektronikus orrszívó 1470 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BabyOno Elektronikus orrszívó 1470 megvásárlása után te is írsz értékelést.
BabyOno Elektronikus orrszívó 1470 - Orrszívó
BabyOno Elektronikus orrszívó 1470
Raktáron > 5 db
8 690 Ft
Kosárba
Jiří, Zlivflag
Értékelve: 2024. 05. 19., változat: BabyOno Elektronikus orrszívó 1470
Hitelesített vásárlás
Csodát nem lehet várni, orrfolyásnál egész jól bevált. Ettől nem lesz rosszabb a megfázás. A porszívó jobban működik, de gyorsabb, csendesebb és hordozható. Van egy ötéves gyerekünk, aki még nem fújja az orrát, és szeretne egy kicsit nagyobb kötődéseket.
egész jól beszívódik, viheted magaddal
jobb kötődést szeretne a nagyobb gyerekek számára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20