Oldal frissítése

Vélemények: BABY born úszószett játékbabákhoz

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BABY born úszószett játékbabákhoz témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BABY born úszószett játékbabákhoz termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BABY born úszószett játékbabákhoz megvásárlása után te is írsz értékelést.
BABY born úszószett játékbabákhoz - Kiegészítő babákhoz
BABY born úszószett játékbabákhoz
Megszűnt
Martina, Čáslavflag
Értékelve: 2019. 04. 26., változat: BABY born úszószett játékbabákhoz
Hitelesített vásárlás
Miután otthon kicsomagoltuk, kiderült, hogy nincs gyűrű a csomagban, mert a lányom már kicsomagolta, és nem próbáltuk meg igényelni. de kiábrándító. sértetlen csomagot, és amit ő várt, az nem az volt.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10