Oldal frissítése

Vélemények: AXAGON PCEA-S2N

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AXAGON PCEA-S2N témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AXAGON PCEA-S2N termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AXAGON PCEA-S2N megvásárlása után te is írsz értékelést.
AXAGON PCEA-S2N - Vezérlőkártya
AXAGON PCEA-S2N
Szállításra kész > 10 db
5 990 Ft
Kosárba
Petr, Hajniceflag
Értékelve: 2023. 02. 25., változat: AXAGON PCEA-S2N
Hitelesített vásárlás
nem funkcionális
0 ×Jelentés
Michal, Nitraflag
Értékelve: 2022. 03. 28., változat: AXAGON PCEA-S2N
Hitelesített vásárlás
Ezt a kártyát azért vettem, hogy az otthoni szerveremen lévő rendszerhez hozzáférjek anélkül, hogy ki kellene húznom és bedugnom a monitort és egyéb perifériákat (billentyűzetet). Az adapter Linux alatt megjelenik, 4 soros portot regisztrál, de egyik sem működik. Némi kutatás után rájöttem, hogy a szabványos serial8250 illesztőprogram ezzel a chippel (ax99100) nem fog működni. Mivel ez a kártya nem használ „kompatibilis” chipet, nem használható például egy korai XEN kimenet naplózására vagy a GRUB menübe soros konzolon keresztül. Tehát az én esetemben ez a kártya nagyon nem praktikus. De el tudom képzelni, hogy aki számítógépre akarja tenni, hogy vezérelje az elavult eszközöket, annak lehet értelme. Ebben az esetben azonban inkább egy USB-RS232 átalakítót javasolnék (pl az FT232 chippel, amely natív támogatással rendelkezik Linuxban [ftdi_sio]). Ha neked is hasonló szándékaid vannak, mint én, akkor inkább egy másik chip alapú kártyát ajánlok.
2x RS-232
Ingyenes és nyílt forráskódú illesztőprogramok
Alacsony profil
Kivehető csatlakozó; egy kis barkácsolással kihúzhat egy csatlakozót az előlapon, így kényelmesen hozzáférhet a készülék soros konzoljához.
Nem szabványos chip (AX99100) => Illesztőprogramokat kell telepíteni.
Az illesztőprogram nem része a Linux kernelnek (4.19-es kernellel tesztelték, de az illesztőprogram nincs is a fősorban). Kézi illesztőprogram-összeállítás szükséges.
A nem szabványos illesztőprogram miatt ne várja el, hogy a rendszerbetöltő felismerje az eszközt (pl GRUB soros porton keresztül).
0 ×Jelentés
Jan, Zlín 5flag
Értékelve: 2022. 03. 18., változat: AXAGON PCEA-S2N
Hitelesített vásárlás
Kis méret
Jobban és megbízhatóbban működik, mint az USB<>RS232
Működik a Motorola RIB-vel a GM340 rádiók programozásához
Win10x64-el működik
Először telepítenie kell a szoftvert, majd kapcsolja ki a számítógépet, és helyezze be a kártyát a PCIex-be. Ha először a kártyát helyezi be, majd telepíti a Szoftvert, akkor az nem fog felfogni. (A kézikönyvben vastag betűvel van leírva)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20