Oldal frissítése

Vélemények: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps témával kapcsolatban? Nálunk 30 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps megvásárlása után te is írsz értékelést.
AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps - Külső merevlemez ház
AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Raktáron > 5 db
11 890 Ft
Kosárba
Martin, Radomyšlflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Megfelelően működik.
0 ×Jelentés
Marek, Praha 4flag
Értékelve: 2024. 02. 11., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás
Nem működik Mac-el
0 ×Jelentés
Martin, Valašské Kloboukyflag
Értékelve: 2024. 01. 28., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás
nem működik, panaszt teszek.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Vettem már több külső HDD dobozokat (iTec és hasonlók), Axagon az első alkalommal. Amennyire össze tudom hasonlítani, eddig ez tűnik a legkifinomultabbnak. Szépen csomagolva, a kicsomagolás után értelmesen elrendezett alkatrészek az összeszereléshez. Külső alumínium test jól megmunkált, a csomagban a kábelezésen kívül csavarok a HDD rögzítéséhez csavarhúzóval. Nem tudom értékelni az utasításokat, nem használtam őket. Az összeszerelés után a doboz alján lévő csavarokat egy fekete habmatrica takarja el. A matrica az asztal fölé emeli a dobozt, levegőt enged alatta, és csökkenti a HDD rezgését. A dobozban egy 20 TB-os HDD került beépítésre, amely a feltérképezés után gond nélkül működik. A kék LED-jelzőnek köszönhetően ellenőrizheti az olvasási vagy írási állapotot.
0 ×Jelentés
Adam, Rožnov pod Radhoštěmflag
Értékelve: 2023. 10. 12., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A doboz kikapcsoló gombbal van felszerelve. A lemezt nem kell eltávolítani a csatlakozóból.
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 8 - Libeňflag
Értékelve: 2023. 09. 12., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás
Tömör alumínium szerkezet
Egyszerű lemez telepítés
Egyszerű üzembe helyezés és csatlakozás
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 08. 19., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás
Tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel, máskor is ezt fogom venni, ha kell második egység. -- Sokkal jobb a nyomógombos megoldás, mint a kapcsolós, mert nem kell külön ki-, majd bekapcsolgatni a készüléket, intézi ezt ő maga automatikusan. -- Nagyon gyors, fájlmásoláskor megvan a 180-190 MB/s-os sebesség. (Ha SMR-es a merevlemez és tele van adatokkal, akkor a vincseszter a gyenge láncszem, a vincseszter miatt lassú egyeseknél az átvitel.) -- Nem melegszik nagyon, mert egyrészt a bordázott felület sokkal jobban adja le a hőt, mint a sima felület, másrészt jobb termikus kapcsolat van a merevlemez és a ház között a négy csavar révén. Más termékeknél egy műanyag lap vinné el a hőt (nem viszi), és rögzíti a nehéz vincsesztert, itt a fém csavarok stabilan tartják. Szobahőmérsékleten eddig csak 45 C fokig emelkedett a merevlemez hőmérséklete a SMART-adatok alapján. --Automatikusan kikapcsolja a merevlemezt, amikor az nem dolgozik és bekapcsolja, amikor írunk/olvasunk az egységről. Eddig sosem kellett az USB-kábelhez nyúlni, a számítógép altatásakor/felébresztésekor is gyönyörűen funkcionál.
Nyomógombos, nem kapcsolós
Nagyon gyors
Nem melegszik, hatékonyan vezeti el a hőt, mechanikusan is tökéletesen rögzíti a merevlemezt
Automatikus ki/bekapcsolás, energiagazdálkodás jól működik (Linux alatt is)
USB C-s az egyik kábelvég
Nincsenek hátrányai.
0 ×Jelentés
Gabriel, Sloup v Čecháchflag
Értékelve: 2023. 07. 20., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás
a lemez egyszerű beszerelése a dobozba
a baud-ráta megfelel a nyilatkozatnak
jó ár/teljesítmény arány
0 ×Jelentés
Štefan, Praha 6 - Bubenečflag
Értékelve: 2023. 06. 18., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás
FIGYELEM és ez sehol nincs feltüntetve, a lemez csak akkor fut, ha egy futó eszközhöz (PC, laptop, NAS, stb.) van csatlakoztatva, különben a bekapcsoló gomb megnyomása után a lemez 5-7 másodpercre elindul, majd újra kikapcsol, tehát ha a dobozt a lemezzel a NAS-hoz csatlakoztatod, akkor először a NAS-t kell elindítani, ugyanez vonatkozik a PC-re, laptopra, stb. is. Az USB-A > USB-C kábelen kívül a csomag tartalmaz még egy USB-A-ról USB-C-re redukciót, egy tápkábelt, összesen 10x csavart, egy csavarhúzót, használati utasítást, valamint, mint már itt is említettük, két ragasztó gumicsíkot, amelyek a doboz párnázására szolgálnak, és amelyeket a csavarok helyén lévő lyukakra kell ragasztani, így tényleg kérdés, hogy az ilyen gumicsíkok meddig tartanak ki. A NAS 50-55 MB/s sebességgel készít biztonsági másolatokat! Összességében nincs rossz benyomásom róla, de a sebesség és a lemezcsatlakozás talán a legnagyobb negatívum.
Anyag
könnyű használat
műanyag keret
rövid USB kábel + tápkábel
nincs LED vagy kijelző
a lemezeket helyezzük be a műanyag keretbe, érzés, amikor kattintva a portok, úgy, hogy a műanyag keret nem törik, majd helyezze be a keretet az alumínium doboz, vigyázzunk, hogy hazudik csak egy irányba, mert a keret egy ilyen kis kiemelkedés, és a dobozban van egy kivágás, szinte amikor kattintva ez történik egy kicsit, de semmi, ami nem tudta túlélni, majd a lemez a doboz és a keret csavart 4x csavarok csavarral
FIGYELEM és ez sehol nincs feltüntetve, a lemez csak akkor fut, ha egy futó eszközhöz (PC, laptop, NAS, stb.) van csatlakoztatva, különben a bekapcsoló gomb megnyomása után a lemez 5-7 másodpercre elindul, majd újra kikapcsol, tehát ha a lemezdobozt a NAS-hoz csatlakoztatja, akkor először a NAS-t kell elindítani, ugyanez vonatkozik a PC-re, laptopra, stb. is.
például sebesség - Synology DS920+-hoz csatlakoztatva a biztonsági mentések 50-55 MB/s sebességgel futnak, tehát semmi látványos.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 04., változat: AXAGON EE35-GTR, RIBBED box 3.5" HDD, USB-C 5 Gbps
Hitelesített vásárlás
Az Axagon új modellje nem nyűgözött le annyira, mint az előző modellje, az AXAGON EE35-XA3 ALINE. Ajánlom, hogy ezt az előző modellt vásárolja meg - több is átment a kezemen, és nemcsak jól néz ki, hanem teljesen problémamentes és olcsóbb is.
USB-C csatlakozó
Remek design
A tárcsatartó másképp van kialakítva, mint a hasonló dobozoknál megszokott. A lemezt csavarokkal rögzítik a doboz alján keresztül, majd ezt egy gumialátéttel ragasztják le. Természetesen ez inkább egy egyszeri megoldás, mivel amikor ki kell nyitni a dobozt/cserélni a lemezt, le kell húzni ezeket a gumipárnákat (és ez károsíthatja őket).
Valószínűleg valami BUG a firmware-ben, a doboz bekapcsolása után problémám van azzal, hogy a számítógépem nem jeleníti meg a lemezeket, és ki kell húznom és újra kell csatlakoztatnom az adatkábelt. A régebbi AXAGON EE35-XA3 ALINE dobozoknál ezt nem tapasztaltam.
Ne tévesszen meg a kép, amelyen csak az adatkábel van szépen csatlakoztatva. Itt nincs PowerDelivery támogatás, és a meghajtó nem táplálható az USB-C adatkábelen keresztül. Külső adapterre van szükség.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10