Oldal frissítése

Vélemények: AVerMedia Live Gamer Ultra

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AVerMedia Live Gamer Ultra témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AVerMedia Live Gamer Ultra termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AVerMedia Live Gamer Ultra megvásárlása után te is írsz értékelést.
AVerMedia Live Gamer Ultra - Felvevő készülék
AVerMedia Live Gamer Ultra
Szállításra kész 3 db
77 390 Ft
Kosárba
Miroslav, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 04. 08., változat: AVerMedia Live Gamer Ultra
Hitelesített vásárlás
4K 30FPS feltöltés, 4K 60FPS átvitel
Megbízható
ReCentral szoftver közvetlenül az Avermediától, valamint lehetőség van bármilyen rögzítő/streaming szoftverben való használatra - OBS, VMIX.
Abszolút nem okoz gondot a 4K 30FPS rögzítése rendkívül magas bitrátán, még a mai régebbi laptopon is, i7-7700HQ-val és GTX 1050ti-vel -
Kis doboz, könnyen hordozható
ma a frissítés után is támogatja a VRR
egy ideig tanulnod kell vele, hogy mindent ki tudj hozni a kártyából, különösen, ha pl. OBS, amely maga is sok beállítással rendelkezik.
0 ×Jelentés
Miroslav, Košice - Západflag
Értékelve: 2021. 12. 09., változat: AVerMedia Live Gamer Ultra
Hitelesített vásárlás
Ezt a szekrényt a játékok streamelésére és rögzítésére vettem. E nélkül a szekrény nélkül a streaming lehetetlen, hacsak nincs egy extra pc a streaminghez, ami nem éri meg az ár-teljesítmény arányt. Ha nem szerez be egy rögzítő eszközt, akkor a streaming során nagyobb késések, sőt, késleltetés, szaggatottság lesz tapasztalható. Ez a szerkentyű a következőket fogja adni
PC megkönnyebbülés / nagyon sima játék, mint streaming nélkül
Kiváló stream minőség
A szekrény nem melegszik túl, csendes
Kicsi, kompakt, hordozható
Szoftver a hdd-re történő felvétel lehetőségével
Nagyon fárasztó beállítás, hogy minden úgy menjen, ahogy szeretném (windows/streamlabs/avermediarec4)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15