Oldal frissítése

Vélemények: AVerMedia EzRecorder 330

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AVerMedia EzRecorder 330 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AVerMedia EzRecorder 330 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AVerMedia EzRecorder 330 megvásárlása után te is írsz értékelést.
AVerMedia EzRecorder 330 - Felvevő készülék
AVerMedia EzRecorder 330
Kérés esetén megrendeljük 2 db
79 990 Ft
Kosárba
Petr, Praha 7flag
Értékelve: 2023. 11. 26., változat: AVerMedia EzRecorder 330
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Valószínűleg csak rövid felvételekhez használható, egyébként nagy nehézségek árán. Nem számít, hogy gyors SD-kártyát vagy 1000 MB/s-os SSD-t csatlakoztatsz, általában lefagy, és még csak ki sem lehet kapcsolni, hanem le kell választani a tápellátást. Több rövid, nagy sebességű HDMI-kábel kipróbálása sem segített. Miután megpróbáltam telepíteni a régebbi firmware-t, a változás inkább rosszabbra fordult, így vissza a legújabbra, és semmit sem lehet tenni. A lemez jó, ha sikerül beindulnia, de csak akkor, ha kb. 30 percnél rövidebb. Ellenkező esetben szinte mindig hibát ír, és hogy javítást kell futtatni, ami eltart egy darabig. 15min, utána szinte mindig lefagy a dolog, a javítást újra és újra kérik, jobb, ha nem veszünk róla tudomást. A számítógépen egy ilyen felvétel rendben lévőnek tűnik, ami néha az is, de néha nem - vannak kiesések, amelyek észrevétlenek lehetnek, ha nem ismerjük az eredetit, kivéve, ha a kiesés a szó közepén kezdődik, mert különben a "vágás" észrevehetetlen. Ebben az esetben megpróbálhatod újracsatlakoztatni és megismételni a javítást, de ez fájdalmas. Ami a szerkesztést illeti, jobb és sokkal gyorsabb a PC-n elvégezni. Szóval, jó minőségben tud rögzíteni, ha tud, de van egy eltemetett kutya, még fel nem fedezett.
Jó minőségben tud felvételt készíteni.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 04. 05., változat: AVerMedia EzRecorder 330
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez tulajdonképpen egy modern mai videómagnónak tekinthető.
A működése független a számítógéptől, és a H265-ös /HEVC / kodeket is lehet benne használni. Hardveres tömörítést használ.
Kicsit több beállítási lehetőség is lehetne benne.
A másolásvédett jelet nem lehet vele rögzíteni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15