Oldal frissítése

Vélemények: Audio-technica ATH-AD700X fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Audio-technica ATH-AD700X fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Audio-technica ATH-AD700X fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Audio-technica ATH-AD700X fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Audio-technica ATH-AD700X fekete - Fej-/fülhallgató
Audio-technica ATH-AD700X fekete
Raktáron 3 db
79 900 Ft
Kosárba
Ladislav Vítovec, České Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 06. 03., változat: Audio-technica ATH-AD700X fekete
Hitelesített vásárlás
Körülbelül 12 éve használom ezt az Audio-Technica fejhallgatót (zene és játék), most ezeket az újakat vettem, mert még mindig nincs jobb. Természetesen a hangminőség pusztán szubjektív kérdés. Ha van nyitott fejhallgatója, mindenképpen próbálja ki, mert ez egy teljesen más szint. Az egyetlen zárt fejhallgató ehhez képest az Audeze Mobius és hasonlók, amik síkmágneses jelátalakítóval rendelkeznek, egyébként nem találtam olyat, ami így játszana kb 15.000-ig. Az Audio-Technica pedig lényegesen jobb kényelemmel rendelkezik.
Páratlan kényelem, szerintem akár 10 órán keresztül is.
Szuper hang
Ár/érték arány
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05