Oldal frissítése

Vélemények: Athom Homey Pro

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Athom Homey Pro témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Athom Homey Pro termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Athom Homey Pro megvásárlása után te is írsz értékelést.
Athom Homey Pro - Központi egység
Athom Homey Pro
Raktáron > 5 db
187 790 Ft
Kosárba
Daniel, Karlovy Varyflag
Értékelve: 2024. 04. 04., változat: Athom Homey Pro
Hitelesített vásárlás
Az integrációk (megfelelő dokumentációval) meglehetősen egyszerűek - minden a Node-on fut. js, és elég részletes dokumentációval és kiterjedt közösségi bázissal rendelkeznek. Egy kis Javascript programozási ismerettel az ember saját maga is létrehozhat egy illesztőprogramot, ha hiányzik egy illesztőprogram (alkalmazás). Eddig még egyetlen hibát sem tapasztaltam, és minden megbízhatóan működik.
erős jel
helyben, internetkapcsolat nélkül is működik
univerzális, támogatja az intelligens otthonok vezérlésére használt összes protokollt (Wifi, Zigbee, Z-wave, Bluetooth, IR, Matter, Thread és 433 MHz-es rádióhullámok).
részletes dokumentáció
fejlett automatizálási beállítások
Google Assistant, Alexa és Siri támogatás
kellemes design
WiFi 5Ghz támogatás
Ethernet csatlakoztathatóság (külső adapter megvásárlásával)
Ára
a felhasználói felület és a dokumentáció nem cseh nyelvű
nem minden eszköz (különösen az olcsó, kevésbé ismertek) rendelkezik vezérlővel/alkalmazással az "App Store"-ban - az alkalmazás nélkül csak a legalapvetőbb funkciókat tudják ellátni (ki/be kapcsolás).
nincs integrált hangszóró az előző verzióhoz képest
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20