Oldal frissítése

Vélemények: Asztali foci

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Asztali foci témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Asztali foci termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Asztali foci megvásárlása után te is írsz értékelést.
Asztali foci - Csocsó asztal
Asztali foci
Megszűnt
Vásárló, Praha3flag
Értékelve: 2023. 06. 04., változat: Asztali foci
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez a játék túl kicsi.
0 ×Jelentés
Radek, Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 01., változat: Asztali foci
Hitelesített vásárlás
Stabilitás
0 ×Jelentés
Josef, Blansko 1flag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: Asztali foci
Hitelesített vásárlás
Szeretném megosztani pozitív tapasztalataimat a társas labdarúgással kapcsolatban. Ez egy nagyszerű játék minden korosztály számára, és rengeteg szórakozást nyújt, valamint a finommotoros készségek és a reakcióidő edzését is biztosítja. Ez egy olyan társasjáték, amelyet a családdal, barátokkal vagy egyedül is lehet játszani. Játszhatsz egy egyszerű játékot, vagy kipróbálhatsz különböző trükköket és technikákat, hogy javítsd a játékodat. A labdarúgó kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon tartós. A pálya felülete sima, és lehetővé teszi a labda zökkenőmentes mozgását. A figurák jól kiegyensúlyozottak, és lehetővé teszik a játékosok számára a labda pontos irányítását és mozgatását. Ennek az asztali labdarúgónak a nagy előnye a mérete. Elég kicsi ahhoz, hogy könnyen hordozható legyen, de elég nagy ahhoz, hogy bőven legyen hely a játékhoz. Könnyen elhelyezhető asztalon, íróasztalon vagy más alkalmas felületen. Összességében mindenképpen ajánlom az asztali focit, mint nagyszerű választás mindenkinek, aki szórakoztató és egészséges tevékenységet keres, amely erősíti a finommotoros készségeket és a reakcióidőt. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy élvezzük a családdal és a barátokkal töltött időt, és én tökéletesen elégedett vagyok vele.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20