Oldal frissítése

Vélemények: Asustor Lockerstor 4-AS6604T

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Asustor Lockerstor 4-AS6604T témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Asustor Lockerstor 4-AS6604T termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Asustor Lockerstor 4-AS6604T megvásárlása után te is írsz értékelést.
Asustor Lockerstor 4-AS6604T - NAS
Asustor Lockerstor 4-AS6604T
Megszűnt
Tomáš, Praha 20flag
Értékelve: 2022. 10. 28., változat: Asustor Lockerstor 4-AS6604T
Hitelesített vásárlás
A fő ok, amiért frissítettem erre a modellre, az SSD-helyek voltak. Az Asustor lehetővé teszi, hogy a teljes rendszert teljesen telepítse oda, és csak ezután helyezze be a klasszikus tányérlemezeket. Amelynek hatalmas előnye, hogy a lemezes meghajtók akkor a legtöbbször kerülnek. Az előző modellnél állandóan azzal küzdöttem, hogy a meghajtók folyamatosan bekapcsoltak, mert valamilyen alkalmazásnak írnia kellett valamit. Ami zajos és csökkenti a lemezek élettartamát. Így végül féltem bármit is telepíteni a sötétben, és leállítottam a NAS-t. Míg most állandóan fut, a lemezek helyhez kötöttek, és azt futtatok, amit akarok. Véleményem szerint ez az Asustor egyik legnagyobb előnye. Soha nem találtam olyan infót, hogy a konkurencia képes lenne erre, ott az SSD-ket mindig csak gyorsítótárként használják a teljesítmény növelésére.
Lehetőség a rendszer SSD-lemezekre történő telepítésére, majd a klasszikus lemezek NAS-ba történő behelyezésére. Ennek eredményeképpen minden alkalmazás SSD-lemezen van, és a klasszikus meghajtók az idő 99%-ában helyhez kötöttek.
Docker támogatás, így bármit futtathat a NAS-on
2x 2,5 Gbps-os Ethernet-porttal rendelkezik, aggregációs képességgel.
Többször megakadt, nem reagált, és újra kellett indítani.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15