Oldal frissítése

Vélemények: ASUS VivoBook 15 X1502ZA-EJ637 Quiet Blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS VivoBook 15 X1502ZA-EJ637 Quiet Blue témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS VivoBook 15 X1502ZA-EJ637 Quiet Blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS VivoBook 15 X1502ZA-EJ637 Quiet Blue megvásárlása után te is írsz értékelést.
ASUS VivoBook 15 X1502ZA-EJ637 Quiet Blue - Laptop
ASUS VivoBook 15 X1502ZA-EJ637 Quiet Blue
Megszűnt
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 07. 20., változat: ASUS VivoBook 15 X1502ZA-EJ637 Quiet Blue
Hitelesített vásárlás
8 GB Rammal 16 GB-ra bővíthető mert alaplapi integrált 8 GB Rammal alapból rendelkezik. Van egy üres csatlakoztathatósági pont további Ramnak az alaplapon. Az alját a kijelző felőli oldalon a zsanér mellett jobb vagy bal oldalon könnyű megkezdeni kipattintani körbe a csavarok eltávolítása után. Könnyen de óvatosan leszedhető mondjuk egy gitárpengetővel vagy műanyag élű késsel benyúlva. + HDD-vel (nincs benne annyi hely) vagy + SSD-vel sajna nem bővíthető mert egy slot van integrálva az alaplapi csatlakózó felületen. Csak nagyobbra lehet cserélni a bennlévőt. Itt is a vékonyság, hordozhatóság kapott inkább prioritást ennél a modellnél úgy látom. Ami nem biztos, hogy annyira hátrány. Lehet rajta játszani erős kompromisszumokkal. Épp ezért inkább játékgépnek nem való de, aki ezt megveszi talán nem is annak szánja a képességei alapján. Az egy más kategória más grafikus és egyéb képességekkel.
Kedvező ár ebben a kategóriában.
Könnyű hordozhatóság a paraméterei miatt.
Letisztult tartós formavilág akár egyszerűbb üzleti felhasználáshoz is. Érződik rajta, hogy kicsit gondolkodtak rajta a mérnökök mert jól össze van rakva minden sallang nélkül. Nem nyikorg nem recseg. Passzos. Nincs kihasználatlan felesleges hely se kívül se belül.
Utazáshoz, tanuláshoz média fogyasztáshoz egy diáknak bőven elég képességekkel. Gyors és ez fontos.
WIFI 6-al is megáldott, hogy a gyors net hiánya se legyen akadálya semminek. RJ45 hiány kompenzálására gondolom.
Billentyűzet jó + állítható fényerős világítással, ami nem jellemző a kokurenciáknál ebben a kategóriában.
Kamera beépített takaróval.
RJ45 hálózati csati nincs, így tud relatív vékony maradni.
Gyenge fényerő.
Telepítés előtt kicsit tájékozódni kell a hogyanról.
Intel Wifi drivert külön meg kell keresni hozzá Intelnél. ASUS honlapról nem működik a driver. Nekem.
USB csatik között még mindig vannak "régiek".
Kontroll ledek bal oldali szélen a felső negyedben vannak. Láthatatlan helyen.
Teljesen műanyag ez az árkategória sajnos. Az ASUS Vivibook felirat mindenhol csak festett. Semmi kiemelkedő betű a síkból sehol.
0 ×Jelentés
Vásárló, Pomázflag
Értékelve: 2023. 06. 21., változat: ASUS VivoBook 15 X1502ZA-EJ637 Quiet Blue
Hitelesített vásárlás
Magas minőségű összeszerelés, anyaghasználat, igényés megjelenés
Ár-érték arányban egyik legjobb a piacon
Erős hardver ebben az árkategóriában
Márka megbízhatósága
Jó billentyűzet kiosztás (magyar), kényelmes gépelés, háttérvilágítás, ujjlenyomat olvasó, precíz érintőpad
Nem melegszik
Akkumulátor üzemidő jó
Halk
Ezüst ion bevonatú felületek
TN kijelző panel, betekintési szög nem annyira jó
Alig bírtam megoldani a bootolást USB-ről az operációs rendszer telepítéséhez. A megoldás, hogy új boot option-t kell hozzáadni, majd a save and exit menüben a listában legalul megjelenik az újonnan hozzáadott bootolható efi flash vagy dvd. Glitches a rendszer, de megoldható, viszont nekem másfél órába tartott mire bootolni tudtam.
WIN11 telepítésnél a particionáláskor nem látja a Windows telepítő a háttértárat. Ilyenkor egy másik pendrive-ról manuális kell feltelepíteni a szükséges Intel Rapid Storage Technology (IRST) drivert VAGY a másik megoldás lehet, hogy kikapcsolod a VMD controller opciót a BIOS-ban a Windows telepítése előtt.
Hálózati kártyához orosz roulettezni kell a drivert, csak az egyik működött (az egyik régebbi Intel), de ez függ a feltelepített operációs rendszer verziójától is, lehet ez neked nem lesz probléma. Az érintőpad nem működött a Windows telepítése közben, egeret kell bedugni vagy tab+enterrel is megoldható a telepítés, de nehézkesen, csak a pointer device driver telepítése után fog üzemelni az érintőpad.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10