Oldal frissítése

Vélemények: ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI megvásárlása után te is írsz értékelést.
ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI - Alaplap
ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI
Raktáron > 5 db
88 190 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 03., változat: ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI
Hitelesített vásárlás
Minőségi kivitelezés
NVME lemezhűtő
csizma gyorsan
a 8600G processzor behelyezésekor a foglalat nem záródik megfelelően, ferdén áll, és nagy erőre van szükség a behelyezéshez. Én személy szerint inkább kivenném és meghajlítanám a nyomókeretet fogóval, minthogy megkockáztassam az alaplap kilyukasztását. A 8xxx sorozatú CPU-k nyilvánvalóan vastagabbak, és ez a lap nem veszi figyelembe ezt a foglalatnál.
A DDR5 memória nem kétcsatornás, hanem négycsatornás. Különböző kombinációkat próbáltam, de a 2 modul csak az A1+B1-ben működik, sehol máshol. A CPU-Z és mások szerint négycsatornás, azaz 2x64 bit helyett 4x32-ben fut. Ami szerintem jelentősen lelassítja őket. Valószínűleg meg kell vennem még két modult, de akkor lesz egy haszontalan 64 GB, amit nem fogok használni.
A memória túlhajtásakor az Expo bekapcsolásával a memória ugyan 6000-en fut 4800 helyett, de benchmarkok vagy játékok futtatásakor egy idő után az egész comp összeomlik és újraindul (Windows 11). De ez a csatlakoztatott hűtő hibája lesz. Ha veszek egy újat, egy megfelelőt, ez valószínűleg nem fog megtörténni, mivel a hőmérséklet nagyon gyorsan emelkedik, 50-ről 70-re vettem fel azonnal, és akkor kopogott.
Éles hőmérséklet-ingadozás. A Windows elindul, a CPU hőmérséklete 48. Elindítom a Chrome-ot, és 60. Minden alkalmazásnál kiugrik és újra leesik. Ez különösen bosszant egy Ryzen 7520-as laptopnál, amely gyakran "szuszog" és újra leáll. Holt Intel ezt sokkal jobban tudja.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 12., változat: ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI
Hitelesített vásárlás
A tábla vizuálisan szép: )
Azért vettem meg ezt a lapot, hogy bluetooth legyen az alaplapon, amit sokat használok. Sajnos a bluetooth jel ezen a táblán olyan gyenge, mint egy kávés záróizom.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20