Oldal frissítése

Vélemények: ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI megvásárlása után te is írsz értékelést.
ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI - Alaplap
ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárló, Hatvanflag
Értékelve: 2024. 02. 25., változat: ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
Hitelesített vásárlás
reagálva az előző kommentelőre az alaplap gyárilag olyan biossal érkezik mely támogatja a ryzen 5009es szériát ha mégsem fog egy pendriveot asus.hu beírja a termék modellszámát a támogatás fülön driverek és frimware bios fül és ott letölti a legfrissebb biost ezután egy mádik gépen bios renamer és flashback gomb és működik
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 12. 09., változat: ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
Hitelesített vásárlás
a búbánatos ***ért írják rá, hogy kompatibilis az 5000es szeriájú Ryzen processzorokkal, amikor nem? A foglalatba ugyan belemegy, de ahhoz, hogy használni is tudja krll egy BIOS frissités, amit nem lehet megcsinálni, ha nincs benne egy processzor, ami működik. lehet vele szervizbe rohangálni és vagyonokat fizetni érte.
nagyon szép
van bios flash kgomb
baromira nem támogatja a ryzen 5000 szériát
0 ×Jelentés
Jakub, Praha 14 Černý Mostflag
Értékelve: 2023. 06. 05., változat: ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az album megfelelt az elvárásoknak
Aura szinkronizálás
PCi 4 a leggyorsabb NVe SSD 1x( vigyázz! ez a felső slot közelebb a processzorhoz hűtőborda nélkül, tettem egy Kingston Fury Renegade 7409/6045MB valós sebességgel
Nincs háttérvilágítás
Az USB 3.0 tápcsatlakozója oldalirányban van, ami a Fractal mini Air tokban a kábelt kissé oldalra tolja, és ezért zavarja a hosszabb grafikus kártya jövőbeli telepítését (egy 90 fokos adapterrel kell foglalkoznom).
0 ×Jelentés
Leoš, Chotyněflag
Értékelve: 2022. 05. 22., változat: ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
Hitelesített vásárlás
Megfelelően működik.
Elég egyértelmű BIOS beállítások
Időben elég rendesen néz ki
Fegyverláda az Asustól
Bloatware az Asustól
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10