Oldal frissítése

Vélemények: ASUS RT-AX59U

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS RT-AX59U témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS RT-AX59U termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS RT-AX59U megvásárlása után te is írsz értékelést.
ASUS RT-AX59U - WiFi router
ASUS RT-AX59U
Raktáron > 5 db
49 190 Ft
Kosárba
Oční centrum MUDr. Bártíkové s.r.o., Jihlavaflag
Értékelve: 2024. 04. 21., változat: ASUS RT-AX59U
Hitelesített vásárlás
Szükséges, hogy először csatlakoztassa a kábelt az AiMesh és frissítse a firmware-t, a mellékelt firmware-rel problémája volt a wifin keresztül történő csatlakozással, és gyenge kapcsolatot jelentett még a fő router 30cm-re is.
AiMesh-ben működik
Falra szerelés
lapos és kicsi
finom, nem zavaró LED
0 ×Jelentés
Josef, Šestajoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 01., változat: ASUS RT-AX59U
Hitelesített vásárlás
Olyan routert kerestem, amely egyre több eszközt szolgál ki a lakásban. A meglévővel nagyon instabil volt a jel más helyiségekben, és az 5GHz-es készülékek folyamatosan megszakadtak. Ezen kívül például egy fájl másolása a szomszédos szobában (1 fal) lévő számítógépről a szomszédos szobában lévő számítógépre eredetileg körülbelül 0,5-1 MB/s sebességgel történt. Ez a router megoldotta a problémámat. A jel stabilan tart, és a fal mögött a maximális elméleti sebesség 800-1200 Mbps. A számítógépről számítógépre történő másolás sebessége 10-30 MBps-ra nőtt, ami már használható érték. Kipróbáltam a meghajtót az USB3 portba csatlakoztatva (2,5" 4GB 5200rpm), mivel érdekeltek a beállítási lehetőségek, és kellemesen meglepődtem. Ez egy egyszerű, de funkcionális helyettesítője egy hálózati meghajtónak (samba, multimédia központ, ftp), amely egy egyszerű egylemezes NAS-t helyettesít. A wifin keresztül történő írás a szomszédos szobából körülbelül 15-20 MB/s, az olvasás 30-35 MB/s. A "vezeték nélküli" írás és olvasás még mindig körülbelül kétszer olyan gyors. Egy nagyobb fájl másolása nem okoz gondot. Előnye, hogy a meghajtót leválaszthatja, és kezdetben gyorsan, közvetlenül az usb3-on keresztül, hálózat nélkül tölthet be nagy mennyiségű adatot. A 2 TB-os külső SSD-lemezem azonban nem tudott csatlakozni, így nem tudtam mérni a sebességet a szilárdtest-meghajtó korlátai nélkül. PS: Kezdetben kissé csalódott voltam, de a wifi 6-ra váltás után (mind a 2,4, mind az 5 GHz-es frekvencián) a sebesség és a jelerősség javult. Úgy tűnik, hogy a router elsősorban a wifi 6-ra van optimalizálva, és nem működik olyan jól a wifi 5-ön.
Egyszerű bekötés és üzembe helyezés
erősebb jel a wifi 6-on (2,4 és 5 GHz), különösen az 5 GHz stabilabb az egész lakásban, mint a régi wifi 5 routerrel.
egyértelmű mobilalkalmazás
széleskörű beállítási lehetőségek a webes alkalmazásban
minden funkció ingyenes előfizetés nélkül (VPN, szülői felügyelet,. )
Meglepően jól használható USB-meghajtó csatlakoztathatóság
tisztességes kialakítás, kis méretek
jó ár/teljesítmény arány
5 antenna
a másik végén a lakás vártam egy erősebb jel, de ez nem befolyásolja a stabilitást és a sebességet (ellentétben a régi AP) (wifi 6).
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 15., változat: ASUS RT-AX59U
Hitelesített vásárlás
A mobil app-al könnyen be lehet állítani. 5Ghz-en is szuper a lefedettség és baromi gyors. Vezetéken is valamivel gyorsabb mint a szolgáltató routere.
Gyors
Egyszerű beállítás
Szép design, visszafogott
Nincs
0 ×Jelentés
Dušan, Frýdek-Místekflag
Értékelve: 2023. 04. 15., változat: ASUS RT-AX59U
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Felállítható vagy falra szerelhető
WIFI 6
Rejtett antennák
Tisztességes jelzés LED
Regionális megjelenés
Kiváló alkalmazás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15