Oldal frissítése

Vélemények: ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI megvásárlása után te is írsz értékelést.
ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI - Alaplap
ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI
Raktáron > 5 db
90 890 Ft
Kosárba
Gabriel, Praha 4flag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI
Hitelesített vásárlás
Hogyan írjam le a tapasztalataimat? 7K-t fizettem ezért a tábláért vásárláskor. Csak " minőségi" árut akartam venni. Nos, valószínűleg így. ASUS MÁRKA SOHA TÖBBÉ. Én így foglalnám össze: van itthon egy Asus monitorom 30K-ért - le kell szögeznem, hogy nincs (! ) normál színes kijelző, és nem hasonlítható össze. A legtöbb színpadi mód szó szerint tragédia. Szenved az ún ragyogó hatás. Vettem egy laptopot az Asustól 44 ezerért. egy éven belül 4x30 nap panasz esetén. Mondanom sem kell, minden sikeres - kicserélték a hűtést, kicserélték a táblát, de a probléma nem oldódott meg. Már a harmadik panasz alkalmával megtudtam az internetes közösségtől, hogy az Asus vásárláskor már 6 hónapja tudta, hogy hibás árut árul. Ennek ellenére ez nem tántorított el attól, hogy újra megvegyem ezt a táblát (! ) az Asus márkától. Minden rendben volt, amíg nem vettem egy NAS-t, és bedugtam a CAT6A kábelemet ehhez az alaplaphoz. Eszembe sem jutna, hogy egy mindvégig rendesen működő kártya 2,5 GbE-re váltva azonnal meghibásodhat. Persze gondoltam, hogy hibás kábel, hibás új NAS, szoftverhiba, ezért vettem még egy 2,5 GbE switchet. Mindig ugyanaz a probléma. Vettem egy USB hubot 2,5 GbE-vel, bedugtam a kábelt és minden rendben volt. Abban a pillanatban nekem " kattant". Nincs hibás kábel, kapcsoló, NASka. Igen! Még új hálózati kábeleket is vettem. Elkezdtem pingelni a NAS-t a laptopról (wifi-n keresztül, ahol esetleg kimaradásokra számítok) és erről a kártyáról a kábelen keresztül. nos mit gondolsz? Kimaradások a kártya hálózati kábelén keresztül. amikor már tudtam, hogy a tábla hibás, elküldtem neki kárigényre - sikeresen. Visszaküldték, mondván, hogy megjavították. Tiszteletben tartom, hogy átrepülnek a táblán lévő bogar felett – ha sikerül, az nagyszerű. Az Asus így javította meg évekkel ezelőtt a deszkámat - sikeresen. Körülbelül 24 óráig volt itthon. teszteltem. Ugyanaz a hiba. Tehát küldtek nekem egy állítólag javított terméket, amelyen ugyanaz a hiba látható? Igen, valóban. Így hát visszaküldtem nekik. A panaszt elutasították. Változnak az idők, változnak az emberek a cégeknél is, és ami évekkel ezelőtt minőségi és minőségi szolgáltatás volt, ma már egyszerűen nem érvényes. Minőségi laptopot szeretne vásárolni? Én a Lenovo-t ajánlom. Minőségi alaplapot szeretnél? A Gigabyte-ot ajánlom. Minőségi monitort szeretnél? HP-t ajánlok. ASUS CSAK NEM! És ez volt az utolsó termék, amit az ASUS-tól vásároltam, és sok ilyen termékem volt, és általában konkurens márkákkal dolgozom! Legfeljebb a kirakatba való kihelyezésre való, mert számomra jelenleg egy túlárazott és használhatatlan ócskavas darab.
2,5 GbE módban csökken a kapcsolat
2x reklamáció (csak ennél a terméknél! )
Az Asus márka iránti bizalom teljes elvesztése az elmúlt 4 évben
Ez egy szép darab, amelybe rengeteg időt fektettem, hogy felfedezzek egy teljesen váratlan problémát. Jelenleg használhatatlan számomra
A reklamáció eredeti dobozában, kartonban visszaküldve!
Minden alkalommal, amikor frissíti a BIOS-t, minden beállítás visszaáll
0 ×Jelentés
Martin, Liberecflag
Értékelve: 2023. 07. 17., változat: ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI
Hitelesített vásárlás
Január óta megvan a tábla, és mindig vannak vele problémák. Az Asus ez idő alatt talán 10 BIOS frissítést adott ki, és egyik sem oldotta meg az instabilitást. Ha bekapcsolom bármelyik expót, a számítógép véletlenszerűen újraindul. És ezek az emlékek már a kezdetektől fogva a támogatási listán szerepelnek. A legutóbbi socket generációban kezdettől fogva a Gigabyte mellett döntöttem, de fehérre hangolt lapot akartam, ami akkoriban csak ez volt. Ha a vásárlást fontolgatja. Akkor én egy másik szállítót ajánlanék. Mert ez egy tragédia.
Design
Teljesítmény kaszkád hűtés
GPU telepítés gomb
Funkcionalitás
Bios
Instabilitás
0 ×Jelentés
Radmila, Ostrava Bělský Lesflag
Értékelve: 2023. 07. 02., változat: ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI
Hitelesített vásárlás
Antennát és matricákat tartalmaz: )
Szépen néz ki, van egy kis RGB
Támogatja az összes AMD AM5 processzort
Rengeteg funkcióval rendelkezik, mint például WiFi, Bluetooth és PCIe 5.0 M.2.
Eddig nincs hátránya
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05