Oldal frissítése

Vélemények: ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS témával kapcsolatban? Nálunk 21 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS megvásárlása után te is írsz értékelést.
ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS - Gamer egér
ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS
Megszűnt
Vásárló, tatabányaflag
Értékelve: 2024. 04. 08., változat: ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS
Hitelesített vásárlás
minden tőkéletes rajta de ha tudom lesz egy ilyen hibája hogy a gőrőgő megadja magát ilyen hamar akkor nem ezt veszem meg az tuti
hamar tőnkre megy a kőzépső gőrgője 1év után vagy hamarabb
gőrgő őssze vissza ugrál
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 06., változat: ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS
Hitelesített vásárlás
Könnyű
Sok beállítás
A görgő része gyorsan elromlik illetve piszkolódik
Görgetésnél össze vissza görget
Aura synccel néha nem szinkronizál
0 ×Jelentés
Vásárló, Tatabányaflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS
Hitelesített vásárlás
Gladius II-t váltotta, formailag nagyon hasonló a kettő, de ez kényelmesebb nekem, mint a régi volt
Akkumulátor sokáig bírja
RGB
Nincs
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 08., változat: ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS
Hitelesített vásárlás
Luxus
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Marek, Lysá nad Labemflag
Értékelve: 2022. 12. 15., változat: ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS
Hitelesített vásárlás
Vezeték nélküli egeret kerestem az ASUS laptopomhoz. A számítógépemhez minden Logitech tartozékom megvan, mert egyszerűen működik, de minden vezeték nélküli tartozékuk micro USB-s töltéssel rendelkezik, ezért úgy döntöttem, hogy ezt veszem meg, mert USB-C-vel rendelkezik, és azt is gondoltam, hogy mivel ASUS szoftver fut rajta, nem kell semmi mást telepítenem, és egy kicsit memóriabarátabb lesz. Az egeret nagyon könnyű tartani, a reakció nem észrevehető, és minden gomb programozható. Az akkumulátor körülbelül egy hétig tart, ha naponta 4-5 órát használjuk, a nap többi részében bekapcsolva van, de nem használjuk. A töltés egy és két óra között van, tehát véleményem szerint semmi tragikus. Az egér elég könnyen szétszerelhető. A csomagban többek között két tartalék kapcsolót kap, amelyek cseréje egyszerűen a régiek kihúzásával és az újak behelyezésével történik. És most a negatívumok. Az ASUS Armoury Crate nevű szoftver, amelyre az egér használatához szükséged van, mert ez programozza a gombokat, a világítást és telepíti a firmware-t. Ez egyértelműen a világ legrosszabb szoftvere. Hallottam, hogy a Corsair iCUE és a Logitech G HUB is rossz (amit megerősíthetek, hogy nem is olyan rossz), de ez tényleg a következő szint. A szoftver ötpercenként összeomlik, és néha nincs más megoldás, mint a számítógép újraindítása. Ha véletlenül be akarsz jelentkezni az ASUS fiókodba, akkor sok szerencsét, mert a "bejelentkezés" gomb nem működik. Maguknak a perifériáknak a frissítése ennek ellenére még rosszabb. Ha szerencsés vagy, és az alkalmazás nem zuhan össze, amikor megnyomod a "frissítés" gombot, akkor csak háromszor kell újraindítanod az alkalmazást, mielőtt rájön, hogy valóban van frissítés. A világítás is elég nehezen illeszkedik az egérbe, de egy kicsit könnyebb, mint a frissítés és az alkalmazás általános használata. A hab a tortán, hogy a görgőm most már nem működik. Az egér körülbelül 4 hónapja van nálam. Amikor az egyik irányba mozgatom, megharapja vagy az ellenkező irányba kezdi mozgatni az oldalt. Ez különösen bosszantó azokban a játékokban, ahol az alapértelmezett nézetből az ADS-be görgetsz a görgetőkerékkel, mert egy csetepaté közepén az ADS-ben maradsz, és háromszor tovább tart, mire kijutsz abból a nézetből, közben pedig egyáltalán nem láttad, mi történt körülötted, és - halál. Az ASUS jó termékeket gyárt. Nem tudom dicsérni a Zephyrusomat, tökéletesen működik (bár lehetne egy erősebb és csendesebb hűtőrendszer, de vékony&könnyű, és nem kérhetek tőle sokat), de a szoftverük tényleg borzalmas. A kereket valószínűleg meg lehet valahogy javítani, de a szoftver nem tud semmit sem tenni ellene. Ha vasidegeid vannak, és azt tervezed, hogy csak beállítod az egeret, aztán soha többé nem avatkozol bele a szoftverbe, akkor talán még ajánlanám is, de ha azok közé tartozol, akik kétnaponta kipróbálnak valami újat, amit a szoftverben lévő programozás megenged nekik, akkor kérlek, kerülj el minden ASUS perifériát NAGYON nagy ívben.
USB-C
Akkumulátor üzemidő
Töltési sebesség
Szoftver
Talicska
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Jan, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2022. 09. 06., változat: ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS
Hitelesített vásárlás
milyen jó az az egér max 10 hónapig
Legfeljebb 10 hónap elteltével a fogaskerék eltűnik, a fogak rossz termelése a kerékben egy idő után megcsúszik
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Tomáš, Nová Pakaflag
Értékelve: 2022. 02. 02., változat: ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS
Hitelesített vásárlás
Illeszkedik a kézhez
Vezeték nélküli
Szuper kábel, rugalmas, mint egy cipőfűző, így nem húzza az egeret
Súly (csak 10 g-mal több, mint a huzal)
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Zdeněk, Nýrskoflag
Értékelve: 2021. 05. 25., változat: ASUS ROG GLADIUS III WIRELESS
Hitelesített vásárlás
Az egeret rögtön a megjelenéskor rendeltem, és a g502-t kellett volna helyettesítenie, de nem tudtam megszokni a markolatot, így 14 nap múlva visszament, és megrendeltem a ROG Chakram vezeték nélküli egeret, amivel kicsit több mint egy évig bírtam. Az egeret remekül lehetett fogni, de 127 grammal nehéz volt, és a görgetőkerék olyan ellenállás nélküli volt a forgatáskor, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom a ROG Keris vezeték nélküli egeret. Az egér gyönyörűen könnyű volt, de kicsi is, és ezért nehezebben fogható a kezem. Keriskával kb. 2 hónapig bírtam, vissza Chakramra már nem tudtam, túl nagy volt a súlya a játék fps-ének. És most újra megrendeltem a Gladiust, és úgy néz ki, hogy barátok leszünk 😁.
Súly
Cserélhető kapcsolók
Újratöltési sebesség
Elem élettartam
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20