Oldal frissítése

Vélemények: ASUS P3B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS P3B témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS P3B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS P3B megvásárlása után te is írsz értékelést.
ASUS P3B - Projektor
ASUS P3B
Megszűnt
Norbert Von Bergflag
Értékelve: 2016. 07. 08., változat: ASUS P3B
Hitelesített vásárlás
Azonnali vészhelyzet (másodpercek alatt be- és kikapcsol)
fényerő (a méreteket figyelembe véve a 800 lm nem a legrosszabb fénykibocsátás, természetesen a szobát redőnnyel kell sötétíteni. )
jó felbontás és jó színvisszaadás
az akkumulátor élettartama (majdnem 2 óra csökkentett sv. fényáram 500 lm)
tömörség és miniatűr méret (elfér egy női kézitáskában)
beépített médialejátszó hangszóróval
FELHASZNÁLÓNAK NEM FELELŐSSÉGES vezérlés (a tervező talán nem is ember volt! ) A távirányító nagyon "olcsó", feleslegesen kicsi és lehetetlen navigálni a sötétben, a többfunkciós gombok - minden alkalommal más funkciót tartalmaznak - horror!
a beépített lejátszó csak nagyon egyszerű, nem tud ISO fájlokat vagy VOB-okat lejátszani (bár a kézikönyv szerint a VOB-ok lejátszására képes! ) Power point - csak a diákat jeleníti meg - nem tud animációkat, word, excel csak egyszerűen megjeleníti - ez valójában elég szar.
A lejátszó menüje nehézkes, egy egér hasznos lenne - és egy normális, szabványos windovs böngésző.
Érdekes módon, ha a készülék akkumulátorról működik, a fénykibocsátás csökken, és nem állítható be a teljes 800 lm érték, és a színegyensúly sem állítható be, ha akkumulátorról működik.
az ár/teljesítmény arány nem ideális (az ár fele is megfelelő lenne)
objektív sapka - túl meleg, túl nehéz - talán egy csuklós rendszer jobb lenne.
hálózati adapter - lehetett volna beépíteni a készülékbe, a tápkábel valami érthetetlen okból kifolyólag 3 vezetékes, masszív villával (3,5 kW-ra alkalmas! ) A doboz majdnem felét ezek a masszív hálózati dugók foglalják el (3db a különböző szélsőségekhez), így 2 darabot rögtön a szemetesbe dobhat.
Kontrasztarány - a fekete nem teljesen fekete
Videofájlok lejátszásakor gyakorlatilag lehetetlen mozogni az idővonalon - az idővonal az elejére vagy a végére ugrik...
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05