Oldal frissítése

Vélemények: ASUS AI NOISE-CANCELLING MIC ADAPTER

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ASUS AI NOISE-CANCELLING MIC ADAPTER témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ASUS AI NOISE-CANCELLING MIC ADAPTER termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ASUS AI NOISE-CANCELLING MIC ADAPTER megvásárlása után te is írsz értékelést.
ASUS AI NOISE-CANCELLING MIC ADAPTER - Átalakító
ASUS AI NOISE-CANCELLING MIC ADAPTER
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 17., változat: ASUS AI NOISE-CANCELLING MIC ADAPTER
Hitelesített vásárlás
Mindaddig megfelelően működik, amíg van kompatibilis fülhallgatója/csatlakozója. A leírásban sehol nem szerepel, de úgy tűnik, hogy az adapter csak a TRRS típusú csatlakozóval kompatibilis (azaz három csík a jacken, bővebben itt https://www.cablechick.com). au / blog / megértése-trrs-and-audio-jacks /). Csak a vásárlás és hosszabb Google után tudtam meg. Tehát ha nem rendelkezik TRRS típusú jack csatlakozóval, vagy szerezzen be egy ilyen típusú headsetet, vagy egy adaptert, amellyel átalakíthatja a típusú jack csatlakozóját TRRS típusúvá.
tökéletesen működik a megfelelő headsettel, nincs háttérzaj, még vokális zene is
Sajnos a leírásban sehol nincs megemlítve, hogy ez az adapter csak TRRS típusú jack-et fogad, a többi nem megy.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10