Oldal frissítése

Vélemények: Arozzi Zona Quattro székalátét White Marble

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Arozzi Zona Quattro székalátét White Marble témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Arozzi Zona Quattro székalátét White Marble termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Arozzi Zona Quattro székalátét White Marble megvásárlása után te is írsz értékelést.
Arozzi Zona Quattro székalátét White Marble - Padlóvédő székalátét
Arozzi Zona Quattro székalátét White Marble
Raktáron 3 db
21 890 Ft
Kosárba
Martin, Praha 9 - Černý Mostflag
Értékelve: 2024. 05. 09., változat: Arozzi Zona Quattro székalátét Galaxy
Hitelesített vásárlás
Nem alkalmas macskával rendelkező háztartásokba. Szeret vakarózni, és a karmolások jól láthatóak.
0 ×Jelentés
Vladimír, Pečkyflag
Értékelve: 2024. 05. 03., változat: Arozzi Zona Quattro székalátét Black Grey
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Teljesen alkalmatlan anyag minden szék alatt. Ez hab, nem pedig kemény műanyag, így a szék kerekeinek bármilyen mozgása összezsugorítja és megkarcolja ezt a puha párnát. A fiamnak egy másik párnája van, ami keményebb fóliából készült, nem habszivacsból, és tökéletesen tartja az alakját. Csalódtam ebben a gyártóban: -(
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05