Oldal frissítése

Vélemények: ARCTIC P12 Max

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ARCTIC P12 Max témával kapcsolatban? Nálunk 35 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ARCTIC P12 Max termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ARCTIC P12 Max megvásárlása után te is írsz értékelést.
ARCTIC P12 Max - PC ventilátor
ARCTIC P12 Max
Raktáron > 10 db
3 290 Ft
Kosárba
Vásárló, Litérflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: ARCTIC P12 Max
Hitelesített vásárlás
Jó légszállítás, magas sebesség
Nem találtam
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 02., változat: ARCTIC P12 Max
Árösszehasonlítóból származó értékelés
kiváló ár érték arány
gyors erős ventilátor
3300rpm helyett 3150 a max amit hozott
0 ×Jelentés
Jakub, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 04., változat: ARCTIC P12 Max
Hitelesített vásárlás
Én 50% PWM-et használok, amikor bizonyos hőmérsékleteket meghaladva 100%-ra lépek. Mivel 2000 fordulat/perc felett hatalmas zajt csapnak, ezt figyelembe kell venni. Ha a zaj prioritás, akkor jobb, ha egy klasszikus P12-es ventilátort veszel, amely 1800 fordulat/perc fordulatszámon működik. A MAX majdnem kétszeres sebességre képes felpörögni, és tudtára adja magát - ami praktikus, amikor a tok kezd túlmelegedni. Jó, ha van kapacitás a további áramlásra, legalább hallani lehet a fülével, hogy valami történik a szekrényben, például, hogy a szűrők eltömődtek.
Tényleg nagyon szilárd teljesítmény
alacsony ár önmagában, nemhogy a teljesítményhez viszonyítva
teljes sebességgel, nagy zajt csapnak. (a halk működéshez valahol 2 ezerig kell fojtani őket, akkor csak a légáramlást lehet hallani, a motorzajt nem, mivel teljes teljesítményen és még ilyen fordulatszámon is sokkal nagyobb légáramlással rendelkeznek, mint a közönséges olcsó ventilátorok.)
rá kell jönni, hogy megéri-e a MAX változat, ha a zaj az elsődleges, akkor elég egy P12-est venni, ami 1800rpm-en fut, és ezeken a fordulatszámokon még a MAX is pontosan ugyanazt a zajt és teljesítményt nyújtja.
0 ×Jelentés
Jakub, Brnoflag
Értékelve: 2023. 07. 28., változat: ARCTIC P12 Max
Hitelesített vásárlás
számomra szépen csendes egyáltalán nem zümmög, mint néhányan írnak itt, a program szerint írják 3250 rpm és én biztosan veszek egy másik
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 07. 26., változat: ARCTIC P12 Max
Árösszehasonlítóból származó értékelés
szuper
ár érték
nincs
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 07. 20., változat: ARCTIC P12 Max
Hitelesített vásárlás
Nagyon jól szállítja a levegőt
Max fordulaton hangos de 3200rpm hét képest halk
0 ×Jelentés
Stanislav, Horní Břízaflag
Értékelve: 2023. 05. 13., változat: ARCTIC P12 Max
Hitelesített vásárlás
Meglovagoltam a véleményeket, és megégettem magam. Remélem, hogy a felülvizsgálat segít valakinek, hogy ne égjen meg. A noctua javítása az noctua. Más árkategória, de ennek következtében ezek a próbálkozások sem ingyenesek. Ezeket egy 12x25-ösre cserélik. Nem vagyok béta tesztelő. Ha van egy olyan revízió, amely kijavítja ezeket a betegségeket, akkor az egy jó ventilátor lenne, még magasabb áron is. Ha állandó sebességgel futnak, akkor teljesen rendben vannak. (nem számítva a snappy darabot)
a rezgések tényleg minimálisak. A p12-hez képest, amely vízszintes helyzetben sokat vibrált, amíg ki nem kellett vennem, ezek rendben vannak.
amikor felveszi őket, prémium érzést keltenek. A p12-hez képest nagyobb tömeggel és robusztusabb kialakítással.
a hang, amit a p12 1100 fordulat/perc körül ad, nincs meg.
erős nyomás. Tényleg előrelépés a p12-hez képest
indításkor vagy a fordulatszám hirtelen megváltoztatásakor, akár 200-nál is, nagyon hangos zümmögés hallatszik. Négyszer négyszer négyet csinálnak.
tényleg hallani lehet a csapágyak zörgését. Ez nem tragédia, de ha ezek a ventilátorok a legzajosabb komponensek, az tényleg nem kellemes.
a négy megvásárolt közül az egyik időnként kattogni/csörömpölni kezd, még akkor is, ha nincs akadály. Kipróbálták a tokból. (követelésre megy)
0 ×Jelentés
Petr, Praha 82flag
Értékelve: 2023. 05. 02., változat: ARCTIC P12 Max
Hitelesített vásárlás
Vannak tesztek a youtube-on a zajról .
Csendes, maximum. fordulatszám kb. 3200 RPM, de természetesen hallható, de nem fütyül, nem zúg, nem rezeg.
0 ×Jelentés
Marek, Plzenflag
Értékelve: 2023. 03. 25., változat: ARCTIC P12 Max
Hitelesített vásárlás
teljesen elégedett csendes ventilátor
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20