Oldal frissítése

Vélemények: ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black - Vízhűtés
ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black
Pillanatnyilag nem elérhető
Roman, Mladá Boleslavflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Azok számára, akik ezt a csúcsminőségű, csendes, gyönyörűen megvilágított és könnyen telepíthető hűtést fontolgatják, gondosan számolják ki a ház méretét a ventilátoroktól függően, csak folyadékhűtéssel, ez hatalmas, mint a pokol. Boldogságtól voltam a boldogságtól, amikor a profilból a szekrény elejéig milliméteren belülre kerültem, teljesen megvilágítja az alaplapot, és csak ránézni is gyönyörűség. De ami szerintem a legnagyobb mellékhatás, az a szép, csendes, alkalmi vízfolyás, amit hallani lehet. Tökéletesen hűsít, és a csomagban jó minőségű vezetőpaszta is van, így nem kell drágábbat venni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15