Oldal frissítése

Vélemények: Apexel 60X Telescope Lens with Camera Tripod

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Apexel 60X Telescope Lens with Camera Tripod témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Apexel 60X Telescope Lens with Camera Tripod termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Apexel 60X Telescope Lens with Camera Tripod megvásárlása után te is írsz értékelést.
Apexel 60X Telescope Lens with Camera Tripod - Telefon objektív
Apexel 60X Telescope Lens with Camera Tripod
Raktáron > 5 db
43 990 Ft
Kosárba
Petr, New Delhi, Delhi, Indieflag
Értékelve: 2024. 06. 01., változat: Apexel 60X Telescope Lens with Camera Tripod
Hitelesített vásárlás
Visszafizetik. A sok erőfeszítés ellenére sem tört szét
Teljesen instabil
Probléma a mobil telepítése során
Nem fókuszál, nagyon nehéz fókusz
0 ×Jelentés
Monika, Mukařov - Žernovkaflag
Értékelve: 2024. 05. 20., változat: Apexel 60X Telescope Lens with Camera Tripod
Hitelesített vásárlás
Meg vagyok elégedve a termékkel, a fotók fókuszával, amik egyébként nem jók csak úgy, hogy ráközelítünk a telefonra. iPhone 14 pro-val kompatibilis, játszani kell vele egy kicsit, a fő lencse a kézikönyvben van, aztán már csak a megfelelő zoomot kell kiválasztani, amiben a kívánt objektív megfogható és szép éles fotókat készíthet. Jelenleg kerti madarak fotózására használom, és nagyon meg vagyok elégedve.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10