Oldal frissítése

Vélemények: Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet megvásárlása után te is írsz értékelést.
Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet - Telefon objektív
Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet
Raktáron > 10 db
6 690 Ft
Kosárba
Anna, Vrbno pod Pradědemflag
Értékelve: 2024. 05. 14., változat: Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet
Hitelesített vásárlás
Kipróbáltam az iPhone 15-tel, főleg a telezoom miatt vettem. Ha egyáltalán nagyít, akkor csak enyhén – biztosan nem 2x. A fájl elmosta a képet. Szép tokja van. A halszem jól működik.
Halszem működik
2x telezoom nem működik
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 24., változat: Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet
Hitelesített vásárlás
1. A 2x tele zoom és a polarizációs szűrő miatt vettem meg. Ahhoz, hogy ne lássam a vignettálódást (a fekete kör a fotó kerülete körül), a mobilomon a telecockhoz legalább 1,4x-re kell manuálisan zoomolnom. Ez nem számítana, de figyelembe kell venni. Ez minden mobil esetében eltérő lehet. A probléma az, hogy az állítólagos 2x-es zoom valójában csak 1,4x-es. Ezenkívül a fénykép középpontjából torzítás és elmosódás lép fel. Ahhoz, hogy egy fotót kapjak "deformáció és elmosódás nélkül" a fotó szélei körül, akkor legalább 3x-os zoomot kell használnom a mobilomon, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy 3x1,4=4,2-szeres zoom. Ha összehasonlítom a kakas nélküli fotóval, és a mobiltelefonnal 4,2-szeres nagyítást használok, akkor a kakasos fotón tényleg több részletet lehet látni. A kérdés az, hogy érdemes-e "magaddal hurcolni" egy olyan kólát, ami csak 1,4x képes. 2. A polarizációs szűrő vignettálása nem látható, ha a mobilon 1,1-szeres nagyításban van. A polárszűrő teszi a dolgát. 3. A többi macskát nem értékelem.
Polarizációs szűrő
Egy igazán szép megerősített tok, amely még akkor is megéri az árát, ha a többit ki kellene dobni: )
A 2x-es tele zoom nem 2x, hanem csak 1,4x-es.
0 ×Jelentés
Bohumil, Veltrubyflag
Értékelve: 2022. 05. 22., változat: Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet
Hitelesített vásárlás
a pénzért arany. Jelentősen bővíti a lehetőségeket. Meglepett a kis kompakt csomag
0 ×Jelentés
Adrián, Košiceflag
Értékelve: 2022. 04. 09., változat: Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet
Hitelesített vásárlás
Ismerem a márkát és jó objektíveim vannak, régebben használtam és most új telefonnal szerettem volna megcsinálni, sajnos s21u-n csak 3x-os objektíveken használhatóak, a többi objektíven fekete kerek keret látható
Nem passzolnak minden telefonhoz egyformán, az s21u-val fekete keretezést csinálnak az objektívek.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 06., változat: Apexel 5in1 telefonos objektívkészlet
Hitelesített vásárlás
Rendkívül elégedett vagyok, ezért az árért tényleg tökéletes. Ha megtanulja, hogy mik a különböző objektívek, nagyszerű képeket készíthet velük.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05