Oldal frissítése

Vélemények: Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz megvásárlása után te is írsz értékelést.
Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz - Telefon objektív
Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz
Szállításra kész > 10 db
6 490 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 24., változat: Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz
Hitelesített vásárlás
1. A 2x tele zoom és a polarizációs szűrő miatt vettem meg. Ahhoz, hogy ne lássam a vignettálódást (a fekete kör a fotó kerülete körül), a mobilomon a telecockhoz legalább 1,4x-re kell manuálisan zoomolnom. Ez nem számítana, de figyelembe kell venni. Ez minden mobil esetében eltérő lehet. A probléma az, hogy az állítólagos 2x-es zoom valójában csak 1,4x-es. Ezenkívül a fénykép középpontjából torzítás és elmosódás lép fel. Ahhoz, hogy egy fotót kapjak "deformáció és elmosódás nélkül" a fotó szélei körül, akkor legalább 3x-os zoomot kell használnom a mobilomon, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy 3x1,4=4,2-szeres zoom. Ha összehasonlítom a kakas nélküli fotóval, és a mobiltelefonnal 4,2-szeres nagyítást használok, akkor a kakasos fotón tényleg több részletet lehet látni. A kérdés az, hogy érdemes-e "magaddal hurcolni" egy olyan kólát, ami csak 1,4x képes. 2. A polarizációs szűrő vignettálása nem látható, ha a mobilon 1,1-szeres nagyításban van. A polárszűrő teszi a dolgát. 3. A többi macskát nem értékelem.
Polarizációs szűrő
Egy igazán szép megerősített tok, amely még akkor is megéri az árát, ha a többit ki kellene dobni: )
A 2x-es tele zoom nem 2x, hanem csak 1,4x-es.
0 ×Jelentés
Bohumil, Veltrubyflag
Értékelve: 2022. 05. 22., változat: Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz
Hitelesített vásárlás
a pénzért arany. Jelentősen bővíti a lehetőségeket. Meglepett a kis kompakt csomag
0 ×Jelentés
Adrián, Košiceflag
Értékelve: 2022. 04. 09., változat: Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz
Hitelesített vásárlás
Ismerem a márkát és jó objektíveim vannak, régebben használtam és most új telefonnal szerettem volna megcsinálni, sajnos s21u-n csak 3x-os objektíveken használhatóak, a többi objektíven fekete kerek keret látható
Nem passzolnak minden telefonhoz egyformán, az s21u-val fekete keretezést csinálnak az objektívek.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 06., változat: Apexel 5 az 1-ben objektívkészlet okostelefonokhoz, mobiltelefonokhoz
Hitelesített vásárlás
Rendkívül elégedett vagyok, ezért az árért tényleg tökéletes. Ha megtanulja, hogy mik a különböző objektívek, nagyszerű képeket készíthet velük.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10