Oldal frissítése

Vélemények: Apexel 4 az 1-ben objektív készlet + 22x telezoom objektív állvánnyal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Apexel 4 az 1-ben objektív készlet + 22x telezoom objektív állvánnyal témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Apexel 4 az 1-ben objektív készlet + 22x telezoom objektív állvánnyal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Apexel 4 az 1-ben objektív készlet + 22x telezoom objektív állvánnyal megvásárlása után te is írsz értékelést.
Apexel 4 az 1-ben objektív készlet + 22x telezoom objektív állvánnyal - Telefon objektív
Apexel 4 az 1-ben objektív készlet + 22x telezoom objektív állvánnyal
Szállításra kész > 5 db
11 490 Ft
Kosárba
David, Havířovflag
Értékelve: 2022. 06. 25., változat: Apexel 4 az 1-ben objektív készlet + 22x telezoom objektív állvánnyal
Hitelesített vásárlás
TLDR: ahelyett, hogy lecserélné vagy továbbfejlesztené azokat a funkciókat, amelyekkel nem rendelkezik a mobiltelefonján. Többet vártam, de az ára miatt viszonylag jó eszköz és én is elégedett vagyok. A zoom objektív fix távolságú és nem állítható - csak a fókusza, de ügyesen működik a mobiltelefonban a zoom funkcióval, sajnos néha kisebb a rekesz a sarkokban. A makró objektív egy nagylátószögű objektívbe van csavarva, így ha a makrót akarjuk használni, akkor ki kell csavarni, ami kézzel nem lehetséges és a gyártó szerint két fogó kell hozzá - sajnos szemre rontottam az objektívet, de még mindig úgy működik, ahogy kell. A nagylátószögű és halszem objektívek szépen csinálják amit csinálnak és az állvány is elég ferde és többet vártam. Szép táskában érkezett minden, de a minőség szempontjából valószínűleg csak akkor, ha ezek a funkciók nincsenek meg a mobilodon. A makró objektív szép, de van már a mobiltelefonba beépítve egy jobb, meg egy nagylátószögű is. A halszem rendben van, de valamivel nagyobb kerekítő hatásra számítottam. Az állványt használni fogják, de úgy kell beállítani, hogy ne legyen görbe.
Megjelenés és ár
Hordozható táska
Azt teszik, amit tenniük kell.
Szerszámok szükségessége a makró lencse lecsavarásához
A zoom objektívnek néha van rekesznyílása
Nyomja a mobiltelefont, szóval attól tartok, hogy idővel nem fog kárt tenni benne
Az állvány lábai nem állíthatók egyenletesen
0 ×Jelentés
Vásárló, Brnoflag
Értékelve: 2022. 05. 09., változat: Apexel 4 az 1-ben objektív készlet + 22x telezoom objektív állvánnyal
Hitelesített vásárlás
Szuper dolog
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05