Oldal frissítése

Vélemények: ANTARES DREAM, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ANTARES DREAM, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ANTARES DREAM, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ANTARES DREAM, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
ANTARES DREAM, fehér - Irodai szék
ANTARES DREAM, fehér
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 12., változat: ANTARES DREAM, fehér
Hitelesített vásárlás
nagyon ráül, nem bántott még 8 óra PC-s munka után sem
a szék stabil
a karfa felhajtható és nem zavarja
A falat azért választottam, mert „szellőző” és nem lesz melegem (a tömött fal nem illik hozzám). De még így is betettem magam alá egy takarót: (Tehát vigyázz, ha a fájl mindenhol hideg, ez nem az Ön számára való hely.
0 ×Jelentés
Tomáš, Žilinaflag
Értékelve: 2022. 03. 15., változat: ANTARES DREAM, fehér
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó választás ülőmunkához vagy több PC-vel töltött időhöz. Az is szépen lehajtható és valakinek olyan kellemes anyaga is van, hogy nem lehet törökülésben ülni és ezzel végképp nem értek egyet, mert úgy ülök rá, ahogy akarok és semmi bajom. Ezért az árért mindenképpen ajánlom.
Még nincs.
0 ×Jelentés
Petr, Chvaleticeflag
Értékelve: 2022. 02. 02., változat: ANTARES DREAM, fehér
Hitelesített vásárlás
Összecsukható karfa, hogy szépen bemenjen az asztal alá, semmi nem löki sehol és 90 kg van. Tökéletes kidolgozás, dizájn, anyagminőség. Szuper dizájn és légáteresztő képesség. Szék, amilyennek lennie kell!
0 ×Jelentés
STAVME s.r.o., Prešov 1flag
Értékelve: 2021. 04. 07., változat: ANTARES DREAM, fehér
Hitelesített vásárlás
Szép, jó minőségű termék, egy kis időbe telik megszokni, de jól ül.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20