Oldal frissítése

Vélemények: Anker Eufy SoloCam S40

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Anker Eufy SoloCam S40 témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Anker Eufy SoloCam S40 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Anker Eufy SoloCam S40 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Anker Eufy SoloCam S40 - IP kamera
Anker Eufy SoloCam S40
Raktáron
96 590 Ft
79 670 Ft
Kosárba
Jan, Chomutovflag
Értékelve: 2023. 08. 06., változat: Anker Eufy SoloCam S40
Hitelesített vásárlás
Tekintettel arra, hogy még az IP-kamerák között is drágább termékről van szó, sok fontos funkcióval rendelkezik, amelyek csak rendben vannak, és gyakorlatilag mindegyiknek megvan a haszna.
Tökéletes Apple-stílusú csomagolás...
Nincs szüksége áramra, a nap energiájával működik.
Nincs szüksége felhőre vagy SD-kártyára, saját belső tárhelye van.
A mozgásérzékelés tartománya nagyon kicsi! És ha nagyobb telketek van, akkor csak nem fog eljutni a végére, ahol van egy garázsotok! És mivel CSAK akkor rögzít, amikor valami mozog, ezért használhatatlan. Csak kisebb terekbe való!
Ár!
WiFi függőség... Jó, hogy nem kell kábel az áramhoz, de internetre van szüksége... Nem lehet a WiFi jel hatótávolságán kívülre tenni... Van egy garázsunk a kert végében, és azt nem tudjuk semmilyen WiFi kamerarendszerrel figyelni, mivel egyszerűen nem tudjuk a jelet oda kiterjeszteni még extenderrel sem.
0 ×Jelentés
Karel, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 07. 10., változat: Anker Eufy SoloCam S40
Hitelesített vásárlás
Vettem 4db-ot és fogok még rendelni, teljesen elégedett vagyok a képpel, a megvilágítással és az akkumulátor élettartamával. Csak pont lefelé, hogy az első beállítás milyen rosszul csatlakozott a wifi-hez (mind a 4), de azután ez tiszta félelmetes.
Napelem - teljesítmény teljesen elegendő
Hatalmas akkumulátor kapacitás még nap nélkül is!
A wifi-hoz való csatlakozás kicsit lassú volt - csak a 10. próbálkozásra sikerült.
0 ×Jelentés
Ondřej, Kněžmostflag
Értékelve: 2023. 05. 24., változat: Anker Eufy SoloCam S40
Hitelesített vásárlás
Megfelel az elvárásaimnak.
A napelemes töltés tökéletesen működik.
Eredetileg nem csatlakozott a WiFihez, módosítani kellett a hálózatkeresőt, hogy a QR-kód beolvasásához menjen a csatlakozáshoz.
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: Anker Eufy SoloCam S40
Hitelesített vásárlás
egyszerű telepítés
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05