Oldal frissítése

Vélemények: Amazfit Falcon

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Amazfit Falcon témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Amazfit Falcon termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Amazfit Falcon megvásárlása után te is írsz értékelést.
Amazfit Falcon - Okosóra
Amazfit Falcon
Raktáron 3 db
204 790 Ft
Kosárba
Jiří, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 03., változat: Amazfit Falcon
Hitelesített vásárlás
Isteni 👌
Rendelés este, reggel az Alza Boxban 😪. Kizárt dolog! 3 nap alatt felhajtottam őket, annak ellenére, hogy raktáron voltak, és az üveget az órámhoz ragasztottam. Gondolom az Alza srácoknak bal kezük van, még sosem láttam 3 napig ragasztott óraüveget 😡.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 11. 14., változat: Amazfit Falcon
Hitelesített vásárlás
Az óra nemrégiben átfogó frissítésen esett át, és azt kell mondanom, hogy nagyon elégedett vagyok a teljesítményével. Számomra jobbak, mint a Garmin 7 PRO óra, amelyet szintén volt alkalmam használni. Olyan funkciókat kínálnak, amelyekről nem is tudtam, hogy az órák is képesek. Számomra 2023-ban még mindig ez a legjobb vétel egy prémium sportóra, folyamatos támogatással és frissítésekkel.
Offline térképek
Szívritmus-helyreállítási riasztás edzés után
Optimalizált távolsági emlékeztetők+
Testreszabható kerékpáros teljesítménymérő adatok
Használja a mesterséges intelligenciát
0 ×Jelentés
Jiří, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 07. 12., változat: Amazfit Falcon
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A terméket sportoláshoz való kísérőként vásároltam, és nem okozott csalódást, kiváló. Mindent rögzít, amit az egészségem érdekében tudnom kell.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20