Oldal frissítése

Vélemények: AlzaPower Station Box Helios

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaPower Station Box Helios témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaPower Station Box Helios termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaPower Station Box Helios megvásárlása után te is írsz értékelést.
AlzaPower Station Box Helios - Töltőállomás
AlzaPower Station Box Helios
Raktáron
291 390 Ft
247 680 Ft
Kosárba
Jan, Praha 10flag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: AlzaPower Station Box Helios
Hitelesített vásárlás
a legjobb tartalék tápegység a töltéshez és az áramfelvételhez szükséges különböző bemenetekkel és kimenetekkel / különösen
5 darab 230V-os aljzat, legfeljebb 1 kW együttes fogyasztással
Szuper tiszta kijelző
az egyenáramú, azaz 230V-os részt ventilátorok hűtik akkor is, ha nincs terhelve, vagy csak néhány wattos, de kikapcsolható.
semmi, csak nem alkalmas klasszikus UPS tartalék tápegységként a PC-hez, külön választanám, és ezt a tápegységet csatlakoztatnám, miután elfogyott.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15